1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 10 güne hazır olun
10 güne hazır olun

10 güne hazır olun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika Kurban Bayramı tatili açıklaması geldi. Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatili açıklaması umutlandırdı. Erdoğan'ın açıklamaları Kurban Bayramı tatili 10 gün olur dedirtti.

A+A-

Erzurum Güncel- Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak sorusuna yanıt önce Başbakan Binali Yıldırım ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Ankara'da cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, Kurban Bayramı tatili sorusuna gülerek yanıt verdi. Yıldırım, "Bayram tatili ile ilgili kararı salı günü Bakanlar Kurulu'nda alacağız" dedi.

Yıldırım şöyle konuştu:

Erdoğan'dan tatil açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı kurban bayramı tatili ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Şu anda tabii hükümet, bu 10 günü programına aldı, çalışıyor. Eğer önünde ve arkasında durum hakikaten müsaitse turizm açısından isabetli olur ve gerek iç turizmde, gerekse dış turizm açısından şu anda hareketlenen turizm, mesela bugün itibarıyla Antalya yüzde 80'i doluluk oranı itibarıyla yakalamış vaziyette. Bu da turizm sektöründeki açığımızı süratle kapama fırsatını verir. Öyle zannediyorum ki salı günü Bakanlar Kurulumuz var. Bunu Cumhurbaşkanlığı'nda yapacağız. Hayırlı bir adım olur diye düşünüyoru

"Her iki alternatif de değerlendirilecek. Toplumun bir kesimi çalışmaya devamm edelim diyor, bir kısmı tatili uzatalım diyor. Her ikisinin artısı eksisi düşünülecek salı günü Bakanlar Kurulu'nda karar verilecek."

ERDOĞAN'DAN 10 GÜN SİNYALİ

Yıldırım'ın hemen ardından ikinci açıklama Cumhurbaşkanı'ndan geldi. Erdoğan'ın açıklaması ise tatil bekleyen vatandaşı umutlandırdı. Erdoğan'ın "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Hakikaten müsaitse turizm açısından olumlu olur." açıklaması Kurban Bayramı tatili 10 gün olur yorumlarına neden oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.