1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. 10 Yaşındaki Samet Oltu'yu Yasa Boğdu
10 Yaşındaki Samet Oltu'yu Yasa Boğdu

10 Yaşındaki Samet Oltu'yu Yasa Boğdu

Oltu 25 Mart İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi olan küçük Samet'in sırası da boş kaldı Sınıf arkadaşları Samet'in sırasına Türk Bayrağının yanı sıra bir fotoğrafını koyarken sıraya karanfil bıraktılar

A+A-

Erzurum Güncel- Böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden 10 yaşındaki Samet Oltu'yu yasa boğdu
Oltu 25 Mart İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi olan küçük Samet'in sırası da boş kaldı
Sınıf arkadaşları Samet'in sırasına Türk Bayrağının yanı sıra bir fotoğrafını koyarken sıraya karanfil bıraktılar

ERZURUM - Böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Samet Öztürk'ün vefatı Oltu'yu yasa boğdu. 
Oltu ilçe merkezinde ikamet eden Öztürk ailesinin iki çocuğundan ilki olan 10 yaşındaki Samet Öztürk'ün minik bedeni yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Bir yıl önce kalın bağırsak ameliyatı olan küçük Samet, sonraki süreçte böbreklerinden kaynaklanan hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
İki yıldır tedavi gören Samet Öztürk, üç gün önce tekrar rahatsızlanarak Erzurum Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yuman küçük Samet, yaşama daha fazla tutunamadı. Böbreklerinin tamamen iflas etmesi sonucu yaşama veda eden Samet'in acısı ailesini perişan etti.
Aynı zamanda Oltu 25 Mart İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi olan küçük Samet'in sırası da boş kaldı. Sınıf arkadaşları Samet'in sırasına Türk Bayrağının yanı sıra bir fotoğrafını koyarken sıraya karanfil bıraktılar.
Sınıf arkadaşları hep birlikte Samet'in gözü yaşlı annesi Zeynep Öztürkevinde ziyaret ederek Samet için çizdikleri resimleri ve karanfili verdiler.
Anne Zeynep Öztürk, Samet'in sınıf arkadaşlarına sarılarak gözyaşı döktü. Baba Ahmet Öztürk ise musalla taşında bulunan Samet'in tabutu başında gözyaşı döktü.
Ailesinin iki çocuğundan ilki olan Samet, sınıf arkadaşlarınca da çok seviliyordu. Oldukça başarılı bir öğrenci olan küçük Samet'in bu ani vefatı ailesinin yanı sıra Oltu'yu da yasa boğdu.
Bu arada küçük Samet'in cenazesi Cuma namazına müteakip Aslanpaşa Camiinde kılınan namazın ardından dualar eşliğinde Cankurtaran Mezarlığında toprağa verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.