1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 3 günlük sokağa çıkma yasağı resmen başladı
3 günlük sokağa çıkma yasağı resmen başladı

3 günlük sokağa çıkma yasağı resmen başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan 3 günlük sokağa çıkma yasağı başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 1-2-3 Mayıs’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı resmen başladı. Yasak süresi boyunca 1 Mayıs boyunca market, bakkal ve manavlar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek.

30 büyükşehir ve Zonguldak'ı kapsayan sokağa çıkma yasağı resmen başladı. Bu hafta ile dördüncü kez uygulanacak sokağa çıkma yasağı 3 gün boyunca sürecek.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE UYGULANACAK?

Sokağa çıkma yasağının 30 büyükşehir ve Zonguldak’ı kapsıyor.İşte 30 büyükşehir listesi; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgede,"1 Mayıs'ta market, bakkal ve manavlar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Bu iş yerleri, 2 ve 3 Mayıs'ta kapalı olacak" denilirken, vatandaşların 1 Mayıs günü saat 09.00-14.00 arasında araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal ve manava gidebileceği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.