1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 4 kameralı Galaxy A9 Pro 2018 özellikleri sızdırıldı!
4 kameralı Galaxy A9 Pro 2018 özellikleri sızdırıldı!

4 kameralı Galaxy A9 Pro 2018 özellikleri sızdırıldı!

4 arka kameralı Galaxy A9 Pro 2018 modeliyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Samsung, yine iddialı bir telefon ile geliyor.

A+A-

Erzurum güncel- Hatırlayacağınız üzere Samsung, geçtiğimiz Perşembe günü 3 arka kameralı GalaxyA7 2018 modelini ilk defa görücü karşısına çıkartmıştı. Şimdi ise

Günümüzdeki çoğu akıllı telefon üreticileri daha kaliteli kamera deneyimini kullanıcılarına sunmak adına, çift kamera kurulumuyla karşımıza çıkmaktalar. Görüyoruz ki bazı üreticiler çift kamera kurulumu da yetersiz bularak, kamera sayısını artırmayı planlıyorlar.

Bu firmalardan biri olan Samsung’un yeni Galaxy A9 Pro modeli bildiğiniz üzere dört arka kamera kurumuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Geçtiğimiz saatlerde yapılan sızıntıya göre, Samsung‘un yeni akıllı telefonu hakkında önemli detaylar paylaşıldı.

Paylaşılan detaylara bakacak olursak, dört arka kameralı A9 Pro modelinin, ana sensörünün 24 megapiksel olacağı belirtiliyor. 24 megapiksellik ana sensörüne ise 120 derecelik süper geniş açılı 8 megapiksellik bir kameranın eşlik edeceğini de görmekteyiz.

Ayrıca yeni modelde 5 ve 10 megapiksel çözünürlük değerindeki yakınlaştırma odaklı iki adet kamerada yukarıda belirttiğimiz kamera sensörlerine eşlik edecek. Yeni telefonun ön tarafından ise 24 megapiksel çözünürlük değerindeki  kamera kurulumunun da kullanıcıları karşılayacağını belirtelim.

A9 Pro 2018 modelinin kamera özelliklerinin yanı sıra, bazı teknik özellikleri de gün yüzüne çıkartıldı.

Paylaşılan bilgilere göre, Samsung’un yeni modeli, 6.28 inçlik FHD+ AMOLED ekranın üzerine kurulacak. Orta segment kullanıcılarına hitap edecek olan A9 Pro, yeni nesil Snapdragon 710 işlemcisinden de gücünü alacak.

4 ve 6 GB olmak üzere iki farklı bellek seçeneğiyle gelecek olan yeni modelde ayrıca, 64 ve 128 GB’lık iki ayrı dahili hafıza seçeneğinin de bulunacağı son paylaşılan raporlarda ön plana çıkmakta.

Batarya konusunda da oldukça cömert davranacak olan Samsuıng’un, yeni dört kameralı modelinde 3.720 mAh‘lik bir bataryaya yer verdiğini de görmekteyiz. Son olarak ise 11 Ekim 2018 tarihinde tanıtılacak olan A9 Pro‘nun kutudan Android 8.1 Oreo güncellemesi yüklü olarak çıkacağının da altını çizelim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.