1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 81 il 922 ilçede eş zamanlı yapılıyor
81 il 922 ilçede eş zamanlı yapılıyor

81 il 922 ilçede eş zamanlı yapılıyor

İçişleri Bakanlığı, 81 il, 922 ilçede bugün saat 09.30'da eş zamanlı olarak "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantıları" yapıldığını duyurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın devam ettirilmesi, mevcut durumun tespit edilmesi, ilave alınacak tedbirler ve sosyal farkındalık projelerinin planlaması amacıyla İçişleri Bakanlığı koordinesinde bugün 81 il, 922 ilçede, saat 09.30'da eş zamanlı "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantıları" yapılıyor.

İllerde valiler, ilçelerde kaymakamlar başkanlığında yapılan toplantılara il ve ilçelerin belediye başkanları, emniyet müdürleri, jandarma komutanları, bakanlıklarımızın il/ilçe müdürleri, üniversite temsilcileri, sağlık kurumlarının temsilcileri, sivil toplum kurumları temsilcileri katılıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Adana’da, bakan yardımcıları da Kocaeli, Balıkesir, Eskişehir ve Ardahan'da toplantılara bizzat katılıyor.

SOYLU: 228'E DÜŞÜRMEYİ BAŞARDIK

Adana'daki "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantıları"na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı açıklamada "Uyuşturucu ölümlerini 2017'deki 941 seviyesinden şu ana kadar 228'e düşürmeyi başardık." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.