1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Abdullah Ağar dikkat çeken benzerliği paylaştı
Abdullah Ağar dikkat çeken benzerliği paylaştı

Abdullah Ağar dikkat çeken benzerliği paylaştı

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından Afrin Harekatı'nın 57. gününde başlayan ilçe merkezi operasyonuna ilişkin dikkat çeken bir benzerliği paylaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından Afrin Harekatı'nın 57. gününde başlayan ilçe merkezi operasyonuna ilişkin dikkat çeken bir benzerliği paylaştı. Ağar, "Ne kadar ilginç. Ne kadar anlamlı. 57. Alay Çanakkale'de son nefesine kadar şehitti. Harekat 57. gün başladı. Çanakkale'de zafer 18 Mart'ta kazanılmıştı. PKK'nın kalbine Afrin'de mızrak 18 Mart'ta saplandı. Bu Mehmetçiğin zafer kutlamasıdır. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Afrin Harekatı'nın 58. gününde, dün gece saatlerinde başlayan ilçe merkezine yönelik operasyon sonucunda kontrol sağlandı ve resmi binalara Türk Bayrağı dikildi. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde gelen zafere ilişkin olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

18-03/18/afri.png

"BU MEHMETÇİĞİN ZAFER KUTLAMASIDIR"

Ağar, "Ne kadar ilginç. Ne kadar anlamlı. 57. Alay Çanakkale'de son nefesine kadar şehitti. Harekat 57. gün başladı. 
Çanakkale'de zafer 18 Mart'ta kazanılmıştı. PKK'nın kalbine Afrin'de mızrak 18 Mart'ta saplandı. Bu Mehmetçiğin zafer kutlamasıdır. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum