1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması
Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması

Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Braga'ya 2-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, ''İstifa etmeyi düşünmedim, mücadeleye devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

A+A-

Erzurum Güncel- UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Braga'ya 2-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, ''İstifa etmeyi düşünmedim, mücadeleye devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi K grubundaki 3’üncü maçında da mağlup olan Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bu sezon siyah beyazlıların başında çıktığı 3 maçta da puan alamayan Avcı, taraftarların istifa çağrılarına cevap verdi.

İşte Abdullah Avcı’nın yaptığı açıklamalar:

“Golü bulduk, 2 dakika sonra penaltıyı kaçırdık. Zihinsel yorgunluk ve arkasından kazanma duygusu derken, geçiş takımına karşı geniş alanlar verdik. Yediğimiz golden sonra oyunu çevirme gibi bir durumumuz olmadı ve maçı kaybettik. Beşiktaş takımının forması ve oyuncusu değerlidir. Mevcut kadroyla ancak bunu yapabildik.”

"Penaltıyı atsak başka bir şey olacaktı"

“Oyun zaman zaman gitti, geldi. Oyun cebimize kadar geldi. Çeviremedik ve kaybettik. Avrupa Ligi’ni oynadıktan sonra en az dinlenen biziz. Fiziksel ve zihinsel olarak toparlanıp pazar gününe hazırlanmamız gerekiyor. Oğuzhan ancak 60 dakika oynayabilirdi. Necip’i belki hafta sonu da kullanabilirim. Üçüncü hamlem kenar ortası içindi. Umut Nayir… Belki penaltıyı atsak başka bir şey olacaktı.”

“Oyunda 3-4 haftadır esneklik yapıyorum. Saha parselizasyonunda birtakım değişiklikler vardı. Necip sağ bek oynadı. Roco ilk kez oynadı. Ben oyunun ilk bölgesinde oyun kurulumu istemedim. Defans dörtlümüzün üçü ilk defa birlikte oynadı. 8-9. haftada 11’de 22 farklı oyuncuyla başlama bir teknik adamın başına gelmemiştir herhalde. 22 farklı oyuncuyla 11’de başlıyorsan bunda bir sıkıntı var. İdeal takımımla bir maç oynamadım herhalde. Bazen performans, bazen sakatlık, bazen tercihlerimiz.”

Kaynak: Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.