1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Abdurrahman Dilipak bu sefer de 5G'ye savaş açtı
Abdurrahman Dilipak bu sefer de 5G'ye savaş açtı

Abdurrahman Dilipak bu sefer de 5G'ye savaş açtı

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak 5G teknolojisinin insanlık için büyük bir tehdit olduğunu iddia ederek "birçok kişi kaybolacak ve o şirketleri de sanal ortamda ele geçirilecek” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Abdurrahman Dilipak “Hakikatin, gerçeğin ve zamanın hırsızlarına…” başlıklı yazısında, 5G teknolojisinin insanlık için büyük bir tehdit olduğunu iddia etti.

Dilipak, “Bu süreçte birçok kişi kaybolacak ve o şirketleri de sanal ortamda ele geçirilecek” dedi.

Dilipak’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Birileri bu 5G ve CoVID perdesi arkasında gelişen büyük fitnenin sanki farkında değil. Yakında o siber altyapılar ve elektrik sistemleri üzerinden büyük bir kilitlenme yaşanacak. ABD’de test ettiler, Pakistan’da yaşandı. Türkiye’de İstanbul ve Anteb’e dikkat! Yine Anadolu’da, İzmir, Urfa, Hatay, Maraş, Kilis, Tarsus, Antalya, Muğla, Denizli, Manisa, Rize, Artvin’e dikkat. (Bakınız, İslam geleneğinde Fiten bahsi ile ilgili rivayetler, Yuhanna vahyi, Tevrat ve İncil’deki kıyamet teolojisi ile ilgili mekanlar, Gog / Magog, Mehdiyyet ve Mesihiyet, Deccal, kıyamet savaşı, Emanet sandığı vd). Gözleri FED, DSÖ ve paradan başka bir şey görmeyenlere, mal ve makam peşinde sarhoş gibi seğirtenlere, bunları anlatsan da anlatmasan da bir! Onlar bunları görmek, duymak, bilmek istemiyorlar. Yakında başımıza ‘taş yağar’sa şaşmayın. Bakarsanız, Şeytanın askerleri, Kudüs ve Mekke’ye saldırmışlar. Yecüc-Mecüc gibi, yeraltında hazırlanan, Şeytanın insanımsı ordularına karşı bizimkiler, eli böğründe bekliyorlar. Oysa İHA ve SİHA’larla bunlarla başetmek mümkün değil. 5G bize değil, onlara hizmet edecek. Genomik’lere gelince, insan, makine ve bilgisayar networku üzerinden, nesnelerin iletişimi ile Şeytan, Süleyman aleyhisselamın rahmani tasarrufunu tersine çevirerek, Yecüc-Mecüc’ün ‘Hulul’üne kapı aralayacak yeni bir yolu denemeye çalışıyor sanki!

Birileri bunlara ‘komplo’ diyecektir biliyorum. Oysa kendileri dünyanın en büyük komplosunun figüranı oldular, şu yaşanan süreçte. CoVID bu anlamda tarihin en büyük komplolarından biri. 

Farkında mısınız, bu global komplonun patronları, global sermayeye tek tek el koyuyor, Elon Musk, Bill Gates gibi kişilerin stratejik şirketlerini fona devredip, bir network oluşturuyorlar. Onu da yapay zekaya bağlıyorlar. Ali Baba da kayıp bir süredir farkında mısınız. Bu süreçte birçok kişi kaybolacak ve o şirketleri de sanal ortamda ele geçirilecek.

Birilerine göre bu iddialar birer ‘Kehanet!’.. Oysa bu iddia sahipleri kendileri, İslam’ın reddettiği, Yahudilerin, Hristiyanları kutsadıkları kehanetlerin birer parçası oldular, farkında değiller.. Onlar kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar. Kimilerine göre bunlar, sihirbazların ve büyücülerin ileri sürdükleri ‘Esoterik’ iddialar. Sihir ve büyü bizim işimiz değil. ‘Ey iman edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz.’ Evet, bunlar Şeytanın pis işleridir ve Şeytanın işbirlikçilerinin kim oldukları da bellidir. Onları Siyonist tapınakçılara, LGBT’yi takdis eden Cizvit papazlarına ve ‘Tanrının kırallığı’ adına ‘Şeytan’ın kırallığı’ için çalışan global çetelere sormak gerek.

Selâm ve dua ile.”

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının devamı için...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.