1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun erteledi ortalık karıştı! Nedeni Başkan Sekmen mi?
Acun erteledi ortalık karıştı! Nedeni Başkan Sekmen mi?

Acun erteledi ortalık karıştı! Nedeni Başkan Sekmen mi?

Acun Erzurumspor’a destek gecesini erteledi ortalık karıştı. Yeni iddia ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, sağlık problemleri nedeniyle geceye katılamaması.

A+A-

Erzurum Güncel- 8 Nisan’da düzenlenmesi planlanan Erzurumspor’a deste gecesinin ertelenmesi Acun Ilıcalı ile Beşiktaş kulübü üyesi Mesut Urgancanlar arasında tartışma çıkarırken, yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Acun’un kalanlında düzenlenmesi planlanan Erzurumspor’a destek gecesinin ertelenmesi tartışmalara neden oldu. Ortaya atılan yeni iddia ise Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen'in sağlık proplemleri nedeniyle geceye katılamaması.

Geçtiğimiz yıl yapılan gecede, Başkan Sekmen'in, işaret ettiği isimlerden büyük bağışlar alındığını ifade eden kaynaklar, " 8 Nisan'da düzenlenecek olan gecede destek olacak isimler belirlenmişti. Bu kişilerin isimlerinin büyük çoğunluğu Başkan Sekmen tarafından Acun Ilıcalı'ya iletildi. Ama Başkan Sekmen'in, ani rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamaması, bu ertelemeyi getirdi" idiasında bulundular. 

Erzurumspor gecesinin ne zaman yapılacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta Ankara'da olmasına rağmen Başkan Sekmen, Gençlerbirliği- BB Erzurumspor maçına'da sağlık sorunları nedeniyle katılamamıştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum