1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun Ilıcalı'dan bağış canlı yayınında dikkat çeken tepki
Acun Ilıcalı'dan bağış canlı yayınında dikkat çeken tepki

Acun Ilıcalı'dan bağış canlı yayınında dikkat çeken tepki

Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarından canlı yayınlanan Erzurumspor'a yardım gecesinde ilginç anlar yaşandı. Onursal Başkan Mehmet Sekmen geceye katılmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bağış yapmak için programa katılan bir kişi "350 TL" bağış yapmak istediğini söyleyince Acun Ilıcalı "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben" dedi.

Bu arada, geye en büyük deste iste yine Acun Ilıcalı'dan geldi. Erzurumspor Dayanışma Gecesi'ne Dominik Cumhuriyeti'nden başlanan Acun Ilıcalı, ailesi adına Erzurumspor'a 1 milyon lira destek verdi.

Acun Ilıcalı'nın TV8'de düzenlediği “Erzurumspor Gecesi”nde ilginç anlar yaşandı. Programı arayan Ali Akyüz isimli bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?" dedi. Acun Ilıcalı da o sözlere karşılık, "Siz aradınız, biz aramadık sizi" dedi. 

Cenk Yıldıray isimli vatandaş ise, "Yıllardır Survivor'a başvura yapıyoruz ama kabul olmuyor, biz de dedik ki Erzurumspor'umuza bir bağış yapalım, o kabul olsun" dedi.

Acun Ilıcalı ise bu sözlere karşılık, "Erzurumspor'a yardım yapmak, Survivor'a katılmaktan daha kolay. Doğru yolu seçmişsiniz" dedi.

Bunun üzerine ise Cenk Yıldıray isimli vatandaş '"350 lira bağış yapmak istiyoruz" dedi.

Acun Ilıcalı'nın tepkisi ise, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Yani sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz. Di mi? Sevaba girersiniz" dedi.

Öte yandan, geceye tüm yöneticiler katılırken, bir süredir sağlık problemleri nedeniyle gündemde olan Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor onursal Başkanı Mehmet Sekmen katılmadı.

Acun Ilıcalı’dan Beşiktaşlı yöneticiye cevap

Erzurumspor için 'Erzurumspor Gecesi' adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenleyen Acun Ilıcalı, isim vermeden Beşiktaşlı yöneticiye cevap verdi. Ilıcalı, “Namusuma söz ettirmem” dedi.

Acun Ilıcalı, memleketinin takımı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor için 'Erzurumspor Gecesi' adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi.

Gece bağışları toplayan Ilıcalı, Beşiktaşlı yönetici ile aralarında geçen tartışmaya da değindi.

Erzurumspor-Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan bu organizasyonu Beşiktaşlı dostlarının yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi adına pazartesi gününe ertelendiğini bir kez hatırlatan Ilıcalı, şöyle konuştu:

“NAMUSUMA SÖZ SÖYLETMEM”

“Yüzde 1 kötü niyet olmamasına rağmen hayatımda ilk defa Erzurum, Dominik, İstanbul arası böyle bir yayın yapıyorum. Kendini bilmeyen biri anlamsız bir imada bulunarak kötü niyetle Beşiktaş'a karşı organizasyon içindeymişiz gibi iftiralarda ve iddialarda bulundu. Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim. Sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım. Konuşacağım çok şey vardı yoksa neler söylerdim. Kulüplerimizin her zaman bir olmasından, birlikte kararlar almasından yanayım. Futbolun eğlence olduğunu düşünüyorum.”

 

Acun Ilıcalı’dan Beşiktaşlı yöneticiye cevap #1

 

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİYİ TOPA TUTMUŞTU

Erteleme kararının duyurulmasının ardından Beşiktaşlı yönetici Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, "Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?" şeklinde bir tweet atmıştı.

Urgancılar'ın bu tweet'i sonrasında Acun Ilıcalı, sert bir şekilde sosyal medya hesabından yanıt vermişti

“SENDEN DAHA KATKIM OLMUŞTUR”

Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından "Bize bu şekilde bir imayı yapacak kadar akıl tutulması yaşaman ilginç. Beşiktaşlı dostlarımız yanlış anlamasın diye planlanan Erzurumspor gecesini erteledik. Dominik’ten yayın yapmak zorunda kalacağız. Senin gibi içindeki kötülükleri dökenler böyle değerli bir kulübü temsil etmemeli. Yüzün kızarır mı bilmem ama Beşiktaş’ın destek kampanyasını kanalımda ücret talep etmeden yayınladım. Hatta Beşiktaş’a senden daha fazla destek vermiş olabilirim. Umarım Beşiktaş’a klavyen dışında benim Fenerbahçe’ye verdiğim desteğin yüzde birini vermişsindir." şeklinde bir cevap vermişti.

 

Acun Ilıcalı’dan Beşiktaşlı yöneticiye cevap #2

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.