1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Acun Ilıcalı’dan bir bomba hamle daha… Resmen duyuruldu
Acun Ilıcalı’dan bir bomba hamle daha… Resmen duyuruldu

Acun Ilıcalı’dan bir bomba hamle daha… Resmen duyuruldu

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı bir bombayı daha patlattı. Ilıcalı’nın satın aldığı Fortuna Sittard transferde Süper Lig’den sürpriz bir ismi kadrosuna kattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Eredivisie ekibinin Kayserispor'dan aldığı Ben Rienstra'nın transferini sarı kırmızılıların başkanı Berna Gözbaşı kamuoyuna duyurdu.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Fortuna Sittard, yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdürüyor. Hollanda temsilcisi, Süper Lig'den bir transfer yaptı ve Kayserispor'dan Ben Rienstra'yı renklerine bağladı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, yaptığı açıklamada Sittard'ın bu hamlesini kamuoyuna duyururken, "Ben Rienstra Sittard'a gitmek üzere. Kulüpler olarak anlaştık" ifadelerini kullandı.

"HAYAL SATMAK İSTEMİYORUM"

Erciyes Dağı'nda düzenlenen 19 Yaş Altı Futbol Turnuvası'nın açılışı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gözbaşı, transfer sürecini değerlendirip, "Hem stopere hem kanat oyuncularına hem de forvete ihtiyacımız var. Bu yıl lig uzun sürecek. Sakatlıklar, cezalar olabilir. Bu yüzden yedek oyunculara ihtiyacımız var. Biz hiç durmadan gece gündüz bu takım için çalışıyoruz. Biz elimiz kalbimizde değil, arkamıza yaslanarak izleyebileceğimiz bir takım oluşturmak istiyoruz. En az maliyetle en verimli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Bizim de gönlümüz yıldız oyuncu getirmekten yana ancak belirlenen bir harcama limitimiz var. O yüzden ben hayal satmak istemiyorum. Üç yıllık bir plan yaptık. Aşama aşama daha güzel günlere gideceğiz. Geçmişe takılmadan önümüze bakıyoruz. Bütün şehrin sahip çıkmasıyla güzel şeylerin konuşulduğu bir Kayserispor hayal ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.