1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Adıyaman'da çatışma çıktı! Şehit haberi geldi
Adıyaman'da çatışma çıktı! Şehit haberi geldi

Adıyaman'da çatışma çıktı! Şehit haberi geldi

Adıyaman’dan şehit haberi geldi. Adıyaman merkeze bağlı Kömür Beldesi kırsalında 2 gün önce mermer ocağını ateşe verip kaçan PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.

A+A-

Erzurum Güncel- PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında bu sabah sağlanan sıcak temas sırasında 4 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.Adıyaman’da Kömür Beldesi bölgesinde önceki gün mermer ocağını asan ve 4’ü iş makinesi olmak üzere toplam 13 aracı yakarak ateşe veren teröristlerle sıcak temas sağlandı.

Merkeze bağlı Kömür Beldesi kırsalında bulunan mermer ocağını salı gecesi basıp, ateşe veren PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon yürüten güvenlik güçleri, bu sabah kırsalda bir grup teröristi fark etti.

YOLA DÖŞENEN BOMBA PATLATILDI: Derinsu köyü Gisrik Mezrası kırsalında yola döşenen EYP zırhlı askeri aracın geçişi esnasında patlatıldı.

TERÖRİSTLER ATEŞ AÇTI: Tuzaklanan bombanın patlatılması olayında yaralanan güvenlik güçleri askeri araçlar ile operasyon bölgesinin dışına çıkartılırken, teröristler ateş açtı. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma yaşandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sevk edilen sağlık görevlileri bölgedeki yaralıları alarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ŞEHİT SAYISI 4'E ÇIKTI: İlk belirlemelere göre, hain saldırıda 1 askerimizin şehit olduğu açıklanmıştı. Daha sonra şehit sayısının 4'e yükseldiği açıklandı. Ayrıca 5 askerimiz de yaralandı.

HAVA DESTEĞİ GÖNDERİLDİ: Operasyon bölgesine  takviye güvenlik gücü ile sağlık görevlileri sevk edildi. Adana Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan da hava desteği gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.