1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti

Geçtiğimiz hafta Numan Kurtulmuş'la yaşadığı problemler nedeniyle istifa edeceği iddia edilen Ordu'nun AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel-/ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, twitter'dan paylaştığı bir mesajla Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yılmaz ayrıca 23 yıllık aktif siyasi hayatına da son verdiğini açıkladı.

Enver Yılmaz, twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Söylenecek o kadar söz var ki; Hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye...

23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerde helal ediniz. Allaha emanet olunuz.

Enver Yılmaz@enveryilmazordu

Söylenecek o kadar söz var ki;
Hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye...

23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerde helal ediniz. Allaha emanet olunuz.

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

NUMAN KURTULMUŞ’U ESKİ VİDEOLARIYLA ELEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Başkan Yılmaz yine sosyal medya hesabından şu an AKP Genel Başkan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş’un Saadet ve HAS Parti lideri olduğu dönemdeki “AKP eleştirileri” videosunu paylaşmış ve şunları söylemişti:
Birileri sözlerini unutmuş gibi ama biz unutmadık, unutmayacağız! Firavunlaşmadık, karunlaşmadık, kibre düşmedik. Dilimizin Ali dediğine, kalbimiz Muaviye demedi… ‘Aramızda gizli ve sinsi AKP'liler olabilir' demişti. Yıllar sonra haklı olduğu ortaya çıktı. Geldiği yere bakılırsa. En gizli ve sinsi kendi çıktı. ‘Edebinizi takının' diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri… Demek ki, Ne oldum değil, ne olacağım demeli!

KOLTUK KAVGASI DAMGA VURMUŞTU

Evner Yılmaz’ın adı geçtiğimiz yıl o dönem Kültür ve Turizm Bakanı olan Numan Kurtulmuş’un önünde, Ordu İl Emniyet Müdürü ile yaptığı koltuk kavgası ile de gündeme gelmişti.

Ordu'da, 23 Temmuz 2017'de Aybastı Perşembe Yayla Şenliği´nde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokol tribününde kavga çıkmış, dönemin Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın arasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay nedeniyle küskünlük yaşandığı öne sürülmüştü. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğü'nden merkeze gitmiş, ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'na atanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.