1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'ndan olay yaratacak Muharrem İnce tweeti
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'ndan olay yaratacak Muharrem İnce tweeti

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'ndan olay yaratacak Muharrem İnce tweeti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün gerçekleştirdiği Pendik mitingi sonrası AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı Twitter hesabından, İnce'nin mitingine gidenler için “Kapımız bundan sonra kapalıdır” paylaşımının yapıldığı iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Seçim çalışmaları kapsamında dün İstanbulda 4 miting düzenleyen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin son durağı Pendik’ti. İnce’nin Pendik mitingi sonrasında ise AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı Twitter hesabından ilginç bir mesaj paylaşıldı. Mesajda, “Muharrem İnce’nin Pendik’teki mitingine gidip başı sıkışınca bizi arayanlar size bundan sonra kapımız kapalıdır bilesiniz. Ak Parti’nin kapısı dava neferlerine açıktır, iyi gün dostlarına değil.” ifadelerine yer verildi.

akp2

Ancak bu mesaj gelen tepkiler üzerine silindi ve iddiaya göre AK Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Oğuz, aynı ifadelerin yer aldığı mesajı bu kez kendi hesabından paylaştı. Konuyla ilgili bir açıklama mesajı yayınlayan Oğuz ise ne kendisinin ne de parti teşkilatının öyle bir mesaj yayınlamadığını öne sürdü. Hesaplardan alınan ekran görüntülerini paylaşan ve fotomontaj olduğunu iddia eden Oğuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Temiz siyaset yapmak yerine dezenformasyon ile kirli zihniyetlerini sosyal medyada da gösterenlere iyi bir örnek; Aşağıdadır. Ben İlçe Başkan yardımcısı değilim. İlçe teşkilâtımız böyle bir tweet atmamıştır. Ben de paylaşmadım. Bu fotomontajdır. Gönlümüz de kapımız da herkese açıktır."

akp1

"KENDİNDEN OLMAYANI HOR GÖREN DAVRANIŞI YERİN DİBİNE GÖMECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, paylaşıma sosyal medya hesabından tepki göstererek "Devletin imkanlarının partilerinin hizmetiymiş gibi millete lütfedenler, milletin Muharrem İnce coşkusuna ket vurmaya çalışıyor. Sizin bu ayrımcı ve kendinden olmayanı hor gören anlayışınızı yerin dibine gömeceğiz! #MilletİçinGeliyoruz" dedi.

ONUR1

 

PARTNERUtancından bikini giyemiyordu son pozları Instagram'ı salladıUtancından bikini giyemiyordu son pozları Instagram'ı salladı

Son dakika! TSK açıkladı! Kandil'de teröristlere büyük darbeSon dakika! TSK açıkladı! Kandil'de teröristlere büyük darbe

Nuh’un Gemisi efsanesiyle ilgili araştırma raporu ortaya çıktı: Bu bir gemi oluşumu iziNuh’un Gemisi efsanesiyle ilgili araştırma raporu ortaya çıktı: Bu bir gemi oluşumu izi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.