1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Partiden aday adaylarına saygısızlık
Ak Partiden aday adaylarına saygısızlık

Ak Partiden aday adaylarına saygısızlık

Erzurum'da Belediye Başkan aday adaylarını münacatlarını alan ak parti görevlilerin adaylarla birlikte çektirdikleri fotoğraflar, tepkilere neden oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da Ak Partide belediye başkan adaylarının aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor.

Aday adaylarının müracaatları sonrası çektirdikleri fotoların sosyal medyada ve bazı yayın organlarında paylaşılması tartışma konusu oldu.  Partiye giderek müracaatta bulunan aday adaylarının müracaatlarını kabul eden parti yetkililerinin sakallı, kazaklı ve sıra dışı giyimleri partililerin büyük tepkisini çekti. AK parti gibi bir partinin sıra dışı giyimli kişiler tarafından müracaatların alınmasının aday adaylarına verilen değeri gösterdiğini savunan partililer, il Başkanı Mehmet Emin Öz'ün duruma müdahale etmesini istediler.

Ak Partinin, Türkiye'nin en büyük partisini olduğunu ifade eden partililer, "Erzurum'da Ak Partilimi kalmadı. Bu tür kişilere bu önemli görev verildi. Toplumun gözünde partimizi bu kadar küçük göstermeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Parti genel merkezi bu duruma acil müdahale etmeli" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

45517262_1906876192713771_8920651132536094720_n-(1).jpgaw543431_01.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum