1. HABERLER

  2. EGE

  3. AK Parti'nin adayı Bilecik’in Osmaneli ilçesini karıştırdı
AK Parti'nin adayı Bilecik’in Osmaneli ilçesini karıştırdı

AK Parti'nin adayı Bilecik’in Osmaneli ilçesini karıştırdı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinin AK Parti’li mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin’in tekrar aday gösterilmemesi üzerine belediye binası önünde toplanan yüzlerce kişi duruma tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Başkan kalabalığa yaptığı açıklamada, "Bizler sizlerle birlikte bu güzel hizmetleri yaparken bir avuç rantçı, çıkarcı, hain bilgi kirliği ile fitne ve fesatla algı oluşturmuş" dedi.

2014 yılında AK Parti'den Osmaneli Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin, 31 Mart günü yapılacak yerel seçimler öncesi partisinden aday gösterilmedi. Bunun üzerine yüzlerce kişi belediye binası önüne toplandı. “Dik dur eğilme Osmaneli seninle” sloganları atan kalabalığa seslenen Başkan Münür Şahin, “Bizler sizlerle birlikte bu güzel hizmetleri yaparken bir avuç rantçı, çıkarcı, hain bilgi kirliği ile fitne ve fesatla algı oluşturmuş. Bu algılar ne yazık ki aklın mantığın, hizmetin önüne geçmiş. Sonuçta bir dönem daha hizmete devam edeceğimizi düşünürken farklı bir durumlar karşılaştık. Tabii ki partimizin bu kararına saygı duyuyoruz. Ancak bu karar verirken milletin isteğinden ziyade bu algı oluşturan menfaatçi grubun bilgi kirliliğinin etkin olduğunu üzülerek gördük ve sineye çektik.

munur

"MİLLETİN GÜCÜNÜN ÜZERİNDE HİÇBİR GÜÇ YOKTUR"

Sizlerle artık vedaya hazırlanırken, bugün bu sürpriz durumla karşılaştık. Öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi milletin gücünün üzerinde hiçbir güç yoktur. Millet ne derse biz hizmetkârlar uymak durumundayız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah hepinizden razı olsun. Allah'a emanet olun” dedi.

aa

Kalabalık, Başkan Şahin'in konuşmasından sonra sloganlar atarak dağıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.