1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Aksakallı'nın görevden alınmasıyla ilgili yeni iddia
Aksakallı'nın görevden alınmasıyla ilgili yeni iddia

Aksakallı'nın görevden alınmasıyla ilgili yeni iddia

Mehmet Yılmaz, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı olarak görev yapan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’in, Malatya’daki soruşturmayı yürüten savcıya verdiği ifadenin Aksakallı’nın görev yeri değişikliğine yol açıp açmadığını sordu.

A+A-

Erzurum Güncel- Darbe girişiminin engellenmesinde aktif rol oynayan Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın, görev yerinin değiştirilmesi beraberinde birçok söylentiyi de getirdiğini belirten Mehmet Yılmaz, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı olarak görev yapan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’in, Malatya’daki soruşturmayı yürüten savcıya verdiği ifadenin Aksakallı’nın görev yeri değişikliğine yol açıp açmadığını sordu.

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz'ın 'Korgeneral Zekai Aksakallı bilmeceleri' başlıklı yazısı şöyle:

GENELKURMAY KARARGÂHI TARAFINDAN ÖNERİLMİŞ

Darbe girişiminin engellenmesinde aktif rol oynayan Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın, görev yerinin değiştirilmesi beraberinde birçok söylentiyi de getirdi. Cumhurbaşkanı’nın ifadelerinden anlaşılıyor ki bu tayin, Genelkurmay Karargâhı tarafından önerilmiş, Cumhurbaşkanı ve Başbakan da bunu uygun görünce atama gerçekleşmiş.

17035455_10155192203491122_1110579013_n-149.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.