1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Demirhan'dan son dakika mesajı
Ali Demirhan'dan son dakika mesajı

Ali Demirhan'dan son dakika mesajı

TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor başkanlığından istifa ettiğini belirterek önceki gün Erzurum'dan ayrılan Ali Demirhan "Yarın Erzurum'a geliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim''dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor üzerinden oyun çinde oyun oynanıyor. Şehri terk eden ve istifa ettiğini açıklayan eski Kulüp Başkanı Demirhan geri geleceğini açıkladı. 

Demirhan, resmi sosyal medya hesabı Fecebook üzerinden yaptığı açıklamada "Yarın Erzurum'a geliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim''dedi.

İşte Ali Demirhan'ın  gönderdiği o mesaj:

''Değerli Arkadaşlar, Ben görevi bırakırken bende kırgınlık ve dargınlık yaratan olaylara az çok değindim. Dünden beri görevi bırakma Başkanım diye onbinlerce mesaj aldım. Yarın Erzurum'a geliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim. Bu mübarek günde sizden ricam küfür ve şiddet olaylarından uzak durun. Hiç kimse Hayallerimizle oynayamaz .''

 

Öte yandan, sosyal medyada istifa eden BB Erzurumspor yöneticileri üzerinde Büyükşehir Belediyesinin baskı kurduğu iddiaları ortaya atılmaya başlandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.