1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Alkan, korona virüse yakalandığını açıkladı
Alkan, korona virüse yakalandığını açıkladı

Alkan, korona virüse yakalandığını açıkladı

Teknoloji uzmanı ve YouTuber Hakkı Alkan, korona virüse yakalandığını açıkladı. Alkan, hastanede tedavi sürecini atlattığını ve evde karantina sürecinde olduğunu söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Teknoloji içerikli yayın yapan ShiftDelete.Net sitesinin kurucusu ve YouTuber Hakkı Alkan kişisel Instagram hesabındna yaptığı paylaşımda korona virüse yakalandığını açıkladı.

Hakkı Alkan, çektiği YouTube videosunda 6 Nisan'da Show TV televizyon ekibi ile birlikte soğuk havada durduğunu bu nedenle hastalandığını anlattı. Soğuk algınlığına bağlı hastalık yaşadığını düşündüğünü söyleyen Alkan, hastaneye gittiğini ve doktorların önerisi üzerine korona virüs testi yapıldığını belirtti. Yapılan test sonucu gelene kadar ateşi düşmeyen Alkan, yapılan akciğer testinde görülen buzlanma nedeniyle korona virüs şüphesiyle karantina altına alındığını anlattı.

TAT VE KOKU DUYUSUNU KAYBETTİ

İlk başlarda ise tat ve koku duyusunu kaybettiğini bu nedenle korona virüse yakalandığını düşündüğünün de altını çizdi. Bir özel hastanede tedavi gördüğünü anlatan Alkan, yaşadığı tüm süreci, YouTube hesabından takipçileri ile paylaştı.

POZİTİF ÇIKTIĞINI INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Yaklaşık bir haftadır koronavirüs testi sonucunu bekleyen Hakkı Alkan, bugün Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Kovid-19 testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

teknoloji-uzmani-hakki-alkan-koronaviruse-13137340-1547-m.jpg

  •  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.