1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Alkışlar Diclehan Hekime
Alkışlar Diclehan Hekime

Alkışlar Diclehan Hekime

Veteriner Hekim Diclehan Demirdaş, eline bir kürek alarak çiftçi vatandaşın yolunu açtı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da bir veteriner hekim, görev yaptığı kurumun kardan kapanan yollarını kendi imkanları ile kürekle açıp vatandaşın kolay imkanını sağladı. Diclehan hekimin bu fedakarlığı, mesai arkadaşı tarafından kameraya çekildi. İl tarım müdürlüğü personelini kutladı, internet ortamına da düşen görüntüler çok sayıda beğeni e yorum alarak takdir topladı. Adı Diclehan Demirdaş. Erzurum’un Hınıs ilçesinde ilçe tarım müdürlüğünde Veteriner Hekim olarak görev yapıyor. Son günlerde Erzurum’u etkisi altına alan kar yağışı, Hınıs’ta da hayatı olumsuz etkiliyor.

 

ELİNE ALDIĞI KÜREKLE ÇİFTÇİLERE YOL AÇTI

 

Kar yağışı önceki gün Hınıs’ta metrelerce yüksekliğe çıktı. Hınıs İlçe Tarım Müdürlüğü’nün bahçesi ve giriş yolu da kar nedeniyle kapandı. İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Diclehan Demirdaş, belediye ve karayolları ekiplerinin kar temizleme çalışmasını beklemedi, eline bir kürek alarak çiftçi vatandaşın yolunu açma işine koyuldu. Metrelerce karı kürekle temizleyen Diclehan Demirbaş, her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu bir kez daha gösterdi. Diclehan kürekle metrelerce karı temizlerken, bir mesai arkadaşı da hatıra olsun diye onun fedakarlığını kameraya kaydetti. Bu görüntüler, başta İl Tarım Müdürlüğü olmak üzere çok sayıda kişinin takdirini kazandı.

 

‘‘YÜREĞİ BÜYÜK KIZIMIZ...’’

 

Erzurum İl tarım Müdürlüğü, Diclehan’ın kar temizlerken çekilen görüntülerini ‘Yüreği Büyük kızımız’ başlığı ile paylaşarak şu görüşlerine yer verdi: ‘‘Aslında milletime hizmet tam da benim işim dercesine...  Hınıs İlçe Müdürlüğümüzde görev yapan Veteriner Hekim Diclehan Demirdaş kızımız, mesleğinde sergilediği özveri ve başarıya ilaveten İlçe Müdürlüğü binasına çiftçilerimizin rahat gelebilmesi için biriken karları temizleyerek yüreğinin büyüklüğünü ortaya koyuyor.  Eline yüreğine sağlık doktor kızımız. Nene hatunun torununa da bu yakışırdı. Milletimizin duasına mazhar olmak için emek sarf eden bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.’’ Diclehan Demirdaş’ın özverisi, intertette hızla yayılan görüntüleri ile de takdir topladı. Çok sayıda beğeni ve yorum alan görüntüler, bayan veteriner hekimin takdirlik görev aşkını da gözler önüne serdi.     

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.