1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Amatör Spor Haftası kutlanacak
Amatör Spor Haftası kutlanacak

Amatör Spor Haftası kutlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF’nin ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası yarın Kutlanıyor. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Tüm spor severleri saat 14.00’da Havuz Başı Kent Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF’nin ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası etkinlikleri bugün başlıyor. ASKF ile Erzurum GHSİM’nin birlikte organize ettiği Amatör Spor Haftası, kortej yürüyüşü, spor gösterileri ve ödül töreni bugün yapılacak.
Saat 14.00’da Cumhuriyet Caddesi’nde yapılacak olan kortej yürüyüşünün ardından saat 14.30’da Büyükşehir Belediyesi Havuz Başı Kent Meydanında spor gösterileri yapılacak. Akabinde Uluslararası müsabakalarda Erzurum ve Türkiye adına kürsüye çıkan sporculara ödülleri verilecek.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’de 81 ilde yapılan Amatör Spor Haftası etkinliklerinin Erzurum’da yapılacağını belirterek, tüm Erzurum halkını saat 14.00’da Havuz Başı Kent Meydanı’na beklediklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.