1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Asimder'den Daire Başkanı Dr. Başaran'a Ziyaret
Asimder'den Daire Başkanı Dr. Başaran'a Ziyaret

Asimder'den Daire Başkanı Dr. Başaran'a Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Taner Başaran’ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Taner Başaran'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Iğdır'da sağlık konusunda kamu kuruluşlarında yatırımların yapılmasına rağmen halen Erzurum, Van ve Kars'a ambulanslarla taşınmasına son verilmesine değinen Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, "Iğdır yıllardır sağlık konusunda çevre illerimizde ki bölge hastanelerine bağımlı olarak çalıştı. Sizin gibi genç ve dinamik yöneticilerin gelişi ile inşallah şehrimiz bu bağımlılıktan kurtulacaktır. Şehrimizde ki sağlık sektörünün yalnızca Iğdır halkına değil komşu olduğumuz Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti ile İran İslam Cumhuriyetinden gelen hastalara da hizmet vermektedir. Burası şehir hastanesinden çok uluslararası bir hastane olarak bilinip ona göre yatırım ve Doktor gönderilmelidir. Şahsınızın ne kadar Iğdır sevdalısı olduğunuzu biliyor, yeni atanmış olduğunuz görevde bu konulara çözüm üreteceğinizden de eminiz. Biz sivil toplum kuruluşlarına da ne görev düşerse her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.

Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Taner Başaran ise, "Asimder Genel merkezinin toplumsal konulara ne kadar duyarlı olduğunu hem yakinen hem de basından takip etmekteyim. Yeni geldiğimiz bu görevde şehrimize faydalı olmaya ve Bakanlığımız ile Valiliğimizin ön gördüğü şekilde yasalar çerçevesinde elimizden geldiğince sağlık sorunlarının ortadan kalmasını sağlamak ve daha yeni yatırım projelerini üretmek için çalışmaktayız. Sizlerin bu nazik ziyaretinden dolayı şahsım adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Taner Başaran'a Türk- Azerbaycan ve dernek logosunun bulunduğu masa bayrağı ile Ermenilerin Azerbaycan Dağlık Karabağ bölgesinde yaptığı işgali ve katliamları içeren tarihi kitaplar hediye etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.