1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Aşkale Yavuz’una Ağlıyor
Aşkale Yavuz’una Ağlıyor

Aşkale Yavuz’una Ağlıyor

Aşkale 3 Mart Belediyespor’un futbolcularından Yavuz Okta, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’un köklü futbol kulüplerinden biri olan ve daha önce Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden Aşkale 3 Mart Belediyespor’un futbolcularından Yavuz Okta’nın genç yaşta hayatını kaybetmesi futbol camiasını derinden üzdü. Yakalandığı mide kanserinden kurtulamayarak hayatını kaybeden Yavuz Okta, Erzurum’da sporseverleri yasa boğdu.

Boyacı’dan başsağlığı

Aşkale 3 Mart Belediyespor Başkanı Sinan Boyacı, birlikte top koşturduğu ve teknik direktörlüğünü yaptığı merhum talebesi için başsağlığı mesajı yayınladı.

Boyacı, “Aşkale 3 Mart Belediyespor’da beraber futbol oynadığım ve teknik direktörlüğünü de yaptığım Kulübümüzün sporcusu Yavuz Okta Rahmetli olmuştur. Ailesine ve yakınlarına Allahım sabırlar versin” dedi.

Yaptırmış’tan taziye

Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış da acı kayıptan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Geçmişte 3 mart belediye sporda futbolcumuz, güzel insan Yavuz Okta kardeşimiz uzun bir zamandır yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamadı ve dün vefat etti. Allah Yavuz kardeşimize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim sevdiklerine ve ailesine sabırlar versin” diye konuştu.

Okta’nın cenazesi ilçe mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Pusula Gazetesi olarak merhum Yavuz Okta’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine ve Aşkale 3 Mart Belediyespor camiasına başsağlığı dileriz.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.