1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Atatürk Üniversitesi 2018 Bahar Şenlikleri sona erdi
Atatürk Üniversitesi 2018 Bahar Şenlikleri sona erdi

Atatürk Üniversitesi 2018 Bahar Şenlikleri sona erdi

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ve üç gün süren bahar şenlikleri, Aslı Güngör’ün kapanış konseriyle sona erdi.

A+A-

Erzurum Güncel- İmera grubunun verdiği konserlerle başlayan festivalde gün boyu süren etkinlikler öğrencilerin ilgi odağı oldu. Şenlikte; macera parkuru, tırmanış, kano, rafting, dj performansı, geleneksel Türk sporları, binicilik, paintball, sanat sokağı, açık hava sineması gibi etkinliklerde öğrenciler renkli anlar yaşadı. 
Çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin yer aldığı 2018 Bahar Şenlikleri'nde bu yıl ilk defa geleneksel Türk sporları parkuru da yerini aldı. Özellikle binicilik parkuruna öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Her günü ayrı bir etkinliğe sahne olan Bahar Şenliklerinde öğrenciler dolu dolu vakit geçirerek hem bir yılın yorgunluğunu attılar hem de final sınavlarından önce moral depoladılar. 
Üniversitelerin bir yandan eğitim ve öğretimini sürdürürken, diğer bir yandan da öğrencilerin toplumsal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak için çalışmalar yapması gerektiğine dikkat çeken Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı: “Atatürk Üniversitesi olarak düzenlediğimiz programlar ile bu anlayışa uygun adımlar atıyoruz. Bu yılda üniversite yerleşkesinde hazırladığımız 5 farklı nokta ile öğrencilerimizin rekreatif faaliyetler yapmalarına imkân sağladık. Bu vesile ile bahar şenliklerine katılan başta öğrencilerimiz olmak üzere, tüm konuklara, stant kuran fakültelerimize, şenliklerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, final sınavlarında öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.