1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Atatürk Üniversitesi yönetimi, öğrencilerle buluştu
Atatürk Üniversitesi yönetimi, öğrencilerle buluştu

Atatürk Üniversitesi yönetimi, öğrencilerle buluştu

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve yönetimi, üniversitenin çeşitli fakülte ve yüksekokullarında okuyan öğrencileriyle birlikte iftar açtı.

A+A-

Erzurum Güncel-  Üniversite Rektörlüğü tarafından ilk kez açılan ve Ramazan ayının ilk gününden beri öğrencilere hizmet veren Atatürk üniversitesi İftar Çadırı, en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Rektörlük binası arkasında kurulan iftar çadırına yardımcıları ile birlikte giden Prof. Dr. Çomaklı, öğrencilerle birlikte yemek sırasına girdi. Yaklaşık 3 bin öğrencinin katıldığı iftar yemeği öncesi öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Çomaklı ile gençlerle aynı sofrada bulunmaktan memnun olduklarını bildirdi. İftar yemeği verilmesi hususunda katkıları bulunan Tanoğlu Et ve Gıda Şirketine teşekkür eden Prof. Dr. Çomaklı, öğrencilere şunları söyledi:
    "Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerimizin dünya ile yarışan gençler olmasını istiyoruz. Bu sebeple üniversitemizin sahip olduğu imkanlar, çağdaş şeffaf biçimde ve hoşgörü çerçevesinde öğrencilerimize sunuluyor. Bu yaklaşımı benimseyen bir yönetim olarak sizleri iftar çadırımızda ağırlamak ve enerjinize ortak olmaktan dolayı çok mutluyum. Gerek İslam coğrafyasında ve gerekse bütün dünyada barış ortamının hakim olması en büyük temennimizdir. Değişen dünya şartlarına göre eğitimin değişmesi, bilginin artan önemi, ülkemizin ileri vizyon ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizin de vizyon belirleyerek hedeflerini güncellemeleri, bu konuda görev ve sorumluluk alacak çalışmalar yapmaları, projeler üretmeleri hususu çok önemlidir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum