1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Avcı, Genel Müdür Yardımcısı oldu
Avcı, Genel Müdür Yardımcısı oldu

Avcı, Genel Müdür Yardımcısı oldu

Bekir KESKİNKILIÇ ile Muhammet ÇÖMÇE'nin Genel Müdür Yardımcısı olduğu Halk Sağlığı Genel Müdürlüğüne Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olan Mahmut AVCI'da Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan 3. isim oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlüğü, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı ve İdari Hizmetler Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Dr.Mahmut AVCI en son Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Başhekimlik görevini yürütüyordu.

DR. MAHMUT AVCI KİMDİR?

1972 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Manisa Salihli'de tamamladı. 1989 yılında Erzurum Atatürk Ünv. Tıp Fakültesine başladı. 1995 yılında mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Erzurum İspir Verem Savaş Dispanserin'de görev yaptı. Erzurum İl Ambulans Servisi Başhekimliği, 2003-2012 yılları arası İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, 2012-2016 yılları arası Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığı, 2016-2018 yılları arası Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlüğü, 2018-2020 S.B.Ü. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili olarak görev yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.


Sağlık Personeli Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.