1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Avcı ve Buruk imzayı atıyor! Menajeri açıkladı...
Avcı ve Buruk imzayı atıyor! Menajeri açıkladı...

Avcı ve Buruk imzayı atıyor! Menajeri açıkladı...

Spor Toto Süper Lig'de taşlar yerinden oynuyor. Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile anlaştığı, Başakşehir'in ise Çaykur Rizespor'dan ayrılan Okan Buruk'la anlaşmaya vardığı kaydedildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto Süper Lig'de taşlar yerinden oynuyor. Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile anlaştığı, Başakşehir'in ise Çaykur Rizespor'dan ayrılan Okan Buruk'la anlaşmaya vardığı kaydedildi. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da Abdullah Avcı ile perşembe günü bir görüşme yapacaklarını söyledi.

 

Şenol Güneş ile yollayını ayıran Beşiktaş, Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile anlaştı ve anlaşma sadece resmi imzaların atılmasına kaldı.

 

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş yönetimin Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmenin sonunda kendisi ile anlaştığı ve Avcı'nın Başakşehir ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından imzaların atılacağı kaydedildi.

 

Beşiktaş'ın Avcı ile yaptığı görüşmede, 3 yıllık sözleşme üzerinden anlaşmaya vardığı da ifade edildi.

 

BAŞAKŞEHİR'E OKAN BURUK

 

Öte yandan Başakşehir de, Rizespor ile yollarını ayıran Okan Buruk ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sezonu 2. sırada tamamlayan Başakşehir, İstanbul'da yaşamak için Rize'den ayrılan Okan Buruk'un menajeri ile yaptığı görüşmede tüm şartlarda anlaştı. Avcı'nın ayrılığının ardından Başakşehir de Okan Buruk ile resmi imzaları atacak.

 

BURUK'UN MENAJERİ DE AÇIKLADI

 

Okan Buruk'un menajeri Yasir Elmacı da yaptığı açıklamada, "Avcı'nın Beşiktaş'a imza atmasının ardından Okan Buruk da Başakşehir ile imzalayacak" ifadelerini kullandı.

 

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN AVCI AÇIKLAMASI

 

Spor Toto Süper Lig'i 2. olarak tamamlayan Medipol Başakşehir'de teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ismi Beşiktaş ile sıklıkla anılıyor.

 

Bu konu hakkındaki NTV'ye konuşan Göksel Gümüşdağ, "Yarın sabah 12'de Abdullah Avcı ile kulüp binasında bir araya geleceğiz. Sonrasında gerekli açıklamayı yapacağız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.