1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli Tezkan ve Portakal'a öyle saydırdı ki...
Bahçeli Tezkan ve Portakal'a öyle saydırdı ki...

Bahçeli Tezkan ve Portakal'a öyle saydırdı ki...

Devlet Bahçeli referandum sonuçlarını yorumlayan Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Tezkan ve FOX sunucusu Fatih Portakal için çok ağır konuştu. Özellikle Mehmet Tezkan için söyledikleri inanılmazdı.

A+A-

Erzurum Güncel- 16 Nisan referandumu hakkında yapılan yorumlara çıldırın Devlet Bahçeli Mehmet Tezkan ve Fatih Portakal'a saydırdı. Bahçeli'den gelen sözler gerçekten çok ağırdı. Özellikle de Mehmet Tezkan için ağza alınmayacak hakaretler sıraladı. 

Milliyet Gazetesi yazarı olan Mehmet Tezkan'ın 'referandumun kaybedeni MHP' yorumu yapmasına sinirlenen Bahçeli, partisinin grup toplantısında şunları söyledi;

MİLLİYET'TE KÖŞESİ BULUNAN EZİK!

Devlet Bahçeli'nin en çok sinirlendiği isim ise Mehmet Tezkan olmuştu. Referandumun kaybedeninin MHP olduğunu yazan Tezkan için çok ağır ifadeler kullanan Bahçeli şunları söyledi;

"16 Nisan akşamı sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle beraber bir kısım köksüz, kimliksiz, kişiliksiz, gazeteci ve uzman yorumcu kılıklı provokatör MHP'yi hedef almaya başlamışlardır. Bunlar sandık sandık hangi partiden oy geldiğini savunmaya kalkmışlardır. O tarihi akşamda utanmasalar, 81 ilde kurulan sandıklara hangi partiden oy geldiğini ifadeye kalkacaklardı. Öyle ipten, kazıktan boşanmışlardı ki, geçerli oyların tümünün dökümünü yapacaklardı. Allah'tan bu kadar alçalmayı başaramadılar. Yine de küflü oltalarını salladılar. Henüz sandık sonuçları belli olmadan MHP'yi suçlamaya başladılar.

"BRE KEMİKSİZ... BİDON KAFA...."

PORTAKALINDAN SÜTÇÜSÜNEDevlet Bahçeli Fatih Portakal için de şunları söyledi; -"Televizyonda gevezelik yapan portakalından, sütçüsüne şok olmuşlardır. 16 Nisan'da kusur arayanlar kendi hallerine yanmalı samanlıkta iğne arama işine son vermelidir.

-Yüzde 80'ini oy vermediğini ahlaksızca uydurdular. Bunu söylerken keyiflendiler, ellerini ovuşturdular. Ülke haritasına baktılar, bölge bölge, şehir şehir bizden gelen veya kaçan oyları üstün zekalarıyla yorumlamaya başlamadılar. Bu şahsiyetsizler, "evet" tercihinde bulunan vatandaşlarımızın hangi partiden olduğunu nasıl çıkardılar? "Evet" çıkınca rüzgar esince damdan düşen MHP hasımları ne yapmaya çalışmaktadır. Milliyet gazetesinde köşesi bulunan bir ezik, "Referandumun kaybedeni MHP" demiş. Sen necisin, bre ahlaksız, bre kemiksiz! Tabanımızın yüzde 80'i hayır demiş, çünkü canı öyle çekiyor. Öyle olsun istiyor. Kafa almıyor, sanırsınız bidon.

"DENSİZ!"
-Pensilvanyalı hainle, kimin hatıra fotoğrafı varsa, kim FETÖ ile bir zamanlar yanak yanağaysa, şimdi MHP'ye saldıranlar olabilir. Bunlar erkek veya kadın olabilir. Hala aidiyetleri belirgindir. Bu kokuşmuşların hala gözleri Pensilvanya'da, ederleri de 1 dolardır. MHP'ye kara çalmaya, MHP'yi karalamaya ne Tezkan soyisimli densizin, ne de türevlerinin gücü yeter. İftira ve ithamlarında çırpına çırpına perişan olacaklardır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.