1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli'den 'kongre' kararına ilk yorum
Bahçeli'den 'kongre' kararına ilk yorum

Bahçeli'den 'kongre' kararına ilk yorum

İYİ Parti milletvekilleri, saat 11.00'de Genel Merkez'de toplanacak. Öte yandan, MHP lideri Devlet Bahçeli'den de açıklama geldi. Bahçeli, 'Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor. Milliyet'te yer alan habere göre, milletvekillerinin, Akşener’e “destek” mesajı açıklayacağı belirtiliyor.

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA

MHP lideri Devlet Bahçeli, ise İYİ Parti'nin kongre kararı için, 'Hanımefendi Twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar' dedi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar Kampı’nda seçim değerlendirmesi ve milletvekili listelerinden rahatsız olanların tepkilerinin ardından önce istifa kararı almış, kurmaylarının ikna çabaları üzerine istifadan vazgeçerek olağanüstü kurultay kararı almıştı. Akşener, kurultayda ise aday olmayacağını duyurmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.