1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli'ye göre suçlu Kılıçdaroğlu
Bahçeli'ye göre suçlu Kılıçdaroğlu

Bahçeli'ye göre suçlu Kılıçdaroğlu

MHP lideri Bahçeli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’na saldırı ile ilgili olarak sert ve tartışılacak açıklamalar geldi. Bahçeli, "“Bir parti lideri nereye nasıl gideceğini araştırmalı tedbirini alarak gitmeli. Mazbatayı daha da gererek Türkiye’de farklı

A+A-

Erzurum Güncel- MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Bir siyasi partinin lideri nereye nasıl gideceğine kendisi araştırmalı, danışmanlarına sormalı, parti yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunulmalı. Ve ondan sonra da eğer gitmeyi çok uygun bir zemin olarak görüyorsa her türlü ihtimalin de tedbirini alarak gitmesi lazımdı” dedi. Saldırıdan memnuniyet duymanın mümkün olmadığını da söyleyen Bahçeli şunları söyledi: “Gerilim içinde yapılmış olan bir seçim ortamında siz yüzde 9 oy aldığınız yere Mehmetçiğin cenaze namazına katılmak için gitmeyi düşünüyorsunuz. Böyle bir olayın zemini hazırlanmış mıdır, 1 Mayıs olaylarına bugünden hazırlık mı yapılmaktadır. Mazbatayı daha da gererek Türkiye’de farklı farklı sonuçları elde etmek için çaba mı gösteriyorsunuz. Bu durumu İçişleri Bakanı çok yönlü incelemeli. Köy halkı teker teker dinlenmeli.”

YSK TOPLANSIN KARARINI VERSİN

“PKK dini anlam yüklü gecede saldırıyor 4 Mehmetçiği şehit ediyor. Hemen arkasından olaylar beraberinde geliyor. Ondan önce de ‘Demirtaş’ın çizgisini beğeniyorum’ diyor. Bu cümle dahi mazbatanın iptalini gerektiren bir ifadedir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerinde oynanan oyunda kendisi oyunun bir figürü müdür değil midir önce onun tespitini yapsın. Figürü değilse partisinin adayının mazbata kavgasına bu akşam son versin. Türkiye’yi s suhulete davet etsin.”

KILIÇDAROĞLU TATİLE ÇIKSIN

 

“Yüzde 9.83 oy aldığın yere hala mahkemede aklanmamış, paklanmamış bir belediye başkanı ile gidiyorsun. O bölgede ne işin var senin. Ankara’nın dışında hangi cenaze törenlerine bu kadar iştahla katıldın. Bu Akkuzulu da yaşayanlar kimdire bakarsan bunların çoğu sert adamlar. Akkuzulular inançları siyasi davranışlarıyla sert adamlar. Eğer bunlara ‘bu adam burada ne geziyor bunu sokmayın köye’ demişlerse, televizyonda yaşlı bir adam yumruk atıyor. O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir tatile çıkması lazım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.