1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Bakan Koca'dan vatandaşlara 'evde kalın' mesajı
Bakan Koca'dan vatandaşlara 'evde kalın' mesajı

Bakan Koca'dan vatandaşlara 'evde kalın' mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Siyami Ersek Hastanesi’nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemleri

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Siyami Ersek Hastanesi’nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum.Sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun." ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirleriyle ilgili yapılan kritik toplantıyı Twitter adresinden duyurdu ve vatandaşlara bir kez daha uyarıda bulundu. Bakan Koca, ''Siyami Ersek Hastanesi’nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Siyami Ersek Hastanesi'nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara getirdiği sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun" dedi.

Bakan Koca, İçişleri Bakanlığı'nca 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara yönelik yayımlanan genelge ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Koca, 'Bugünlerde çınarlar kolay devriliyor, dışarı çıkmayın' çağrısında bulunduğu paylaşımında, "Koranavirüs salgınında ölüm riski, yaş yükseldikçe artıyor. Lütfen evde kalın. İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara getirdiği sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun" ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum