1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bankalardan bayram kampanyaları
Bankalardan bayram kampanyaları

Bankalardan bayram kampanyaları

Bayram tatilinde nakit ihtiyacı olan vatandaş için bankalar kredi kampanyalarını duyurmaya başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bankalar kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte faiz oranı ve vade seçeneklerini açıklayan bankalardan bazıları…

QNB FİNANSBANK’TAN ALAN 3 AY SONRA ÖDEYEBİLİR

QNB Finansbank, Ramazan Bayramında nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı.

Her tutarda krediye üç ay erteleme seçeneği ile sunulan kampanyada müşteriler QNB Finansbank'tan günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 48 ay vadede 15.000 TL kredi kullanabiliyor.

Tüketicilerin Ramazan ve bayram dönemindeki nakit ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan “Kredi Finansçıdan Alınır!” kampanyasının müşterilere ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılama fırsatı sunduğunun altını çizen QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu “Müşterilerimiz diledikleri tutarda ihtiyaç kredisine 48 ay vadeye kadar başvurabilecekler ve ödemelerini dilerlerse 3 ay erteleyebilecekler. Bu sayede nakit ihtiyaçlarını anında giderebilecekler ve geri ödemede de zorlanmayacaklar” dedi.

QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu

QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu

QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise 5030'a T.C. kimlik numaralarını SMS olarak göndererek ya da www.qnbfinansbank.com adresinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirler. Başvurunun onaylanması durumunda kredi hesaba yatırılacak.

GÜNDE 10 TL TAKSİTLE 10 BİN TL BAYRAM KREDİSİ

Fibabanka; bireysel müşterilerine günde 10 TL taksitle 10.000 TL Bayram kredisi fırsatı sunuyor. Farklı vadeler içinde seçenekler bulunuyor.

Bayram Kredisi'ne, T.C Kimlik Numarasını 3422'ye mesaj atarak ya da Fibabanka Şubelerinden 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, “Müşterilerimize bayram coşkusunu şimdiden yaşatmak için, bu dönemdeki ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla, çok cazip oranlarla “Bayram Kredisi” sunuyoruz. Bu vesileyle, tüm müşterilerimizi bayramı daha erken kutlamak üzere şubelerimize bekliyoruz.”

12 AYDAN 48 AYA VADE SEÇENEKLERİ

ABank, yüzde 1,20 faiz oranıyla, 12 aydan, 48 aya değişen vadelerde, “Bayrama Özel” ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

GÜNDE 5 TL’DEN 5 BİN TL

Türkiye İş Bankası, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde,  Bayram Kredisi Kampanyası ile bireysel tüm ihtiyaçlar için değişik vade ve tutarlarda kredi seçenekleri sunuyor. 4 Temmuz'a kadar devam edecek kampanya kapsamında, 48 ay vadede günde 5 TL'ye 5.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar kredi imkânından yararlanmak mümkün olacak.

icerdeeeeee

GÜNDE 10 TL ÖDEYEREK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Yapı Kredi hem Ramazan ayı boyunca hem de bayram için bireysel ihtiyaç kredisi ve Worldcard kampanyalarını başlattı. 7 Haziran – 23 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile günde 10 TL ödeyerek 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da tüm şubelerden kredi başvurusu yapabilir.

GARANTİ’DEN 48 AYA KADAR VADE

Garanti Bankası müşterileri, geleneksel bayram kredisi kampanyası kapsamında yüzde 1.29 'dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. İhtiyaç kredisi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, destek hattından, internetten, cep telefonundan, Paramatik'lerden başvuruda bulunabiliyor. Şubelerde başvuruda sadece nüfus cüzdanı isteniyor. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten , “Müşterilerimizin, 48 aya uzanan vadelerde, bütçelerine en uygun ödeme planını seçerek, Ramazan Bayramı ve yaz tatillerini keyifle geçirmeleri için yanlarındayız. Bayram kredisine tüm kanallarımızdan çok kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapanlar, bayrama özel kampanyamızdan hemen yararlanabilir” diye konuştu.

GÜNLÜK 9,5 TL’DEN 10 BİN TL KREDİ

ICBC Turkey , Ramazan Bayramı'na özel ‘Hesaplı Kredi' kampanyası hazırladı. Tüketicilerin bayram ihtiyaçlarına çözüm olmayı hedefleyen ‘Hesaplı Kredi' de 10 bin TL için günlük 9.5 TL ödeme imkanı sunuluyor. İhtiyaçların arttığı Ramazan Bayramı'nda tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için sunulan kampanyada, yüzde 1.16 faiz oranı ve 48 ay vade tüketicileri bekliyor. Bayrama özel hazırlanan ‘Hesaplı Kredi', ay sonuna kadar kolayca alınabilecek.

ODEABANK’TA 3 AY TAKSİT ERTELEME

Odeabank 3 ay taksit erteleme seçeneğiyle Ramazan Bayramı'na özel kredi kampanyası başlattı. 22 Haziran'a kadar geçerli kampanyaya, SMS ile başvuru yapılabiliyor. 48 ay vadeye kadar sunulan bayram kredisinde en uygun faiz oranı ve ödeme seçenekleri müşteri skorlaması yöntemi ile belirleniyor.

AKBANK’TA SON TARİH 30 HAZİRAN

Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre farklı ürün ve hizmetler geliştiren Akbank, Ramazan Bayramı için özel bir kredi fırsatı hazırladı. Banka, iki bayram arası ödeme olmayan krediyi müşterilerine sundu. Akbank'ın bayrama özel yüzde 1.23 'ten başlayan faiz oranıyla sunduğu ihtiyaç kredisi kapsamında müşteriler, ödemelerini 3 ay erteleyebiliyor.

Bu kampanyadan faydalanabilmek için son tarih ise 30 Haziran olarak duyuruldu. Bayram kampanyası ile ilgili bilgi veren Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, yaz mevsiminin tatil giderleri ve bayram harcamalarıyla müşterilerin nakde ihtiyaç duyduğu bir dönem olduğunu belirtti. İsfendiyaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“3 ay ertelemeli bayram kampanyamız ile bu dönemde ödemelerini ertelemek isteyen müşterilerimizin hizmetindeyiz. Üstelik müşterilerimiz şubeye gelmeden Akbank Direkt ve Akbank Telefon Şubesi'nden 7/24 kolayca kredi kullanabilme şansına da sahip.”

GÜNDE 1 TL’DEN BAŞLAYAN TAKSİTLER

Denizbank, bayramda tüm finansal ihtiyaçlar için günde 1 TL'den başlayan taksitlerle kredi kullandırıyor. Söz konusu kampanya için 30 Haziran'a kadar başvuru yapılabilecek. Ayrıca DenizBank, bayram öncesinde çiftçilere özel kampanya başlattı. Bu ay sürecek kampanya kapsamında, uygun vade ve masrafsız kredi fırsatları üreticileri bekliyor. Bu dönemde Üretici Kart ile yapılacak ekipman alımlarına özel 6 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunan banka ayrıca, tanıdığı bir çiftçiyi tarım kredi ürünleri ile DenizBank'a getirenlere de 100 TL hediye ediyor. DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, “Kampanyalarımız ile çiftçilerimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz” dedi.

TEB’DE FARKLI VADE İMKANI

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ‘Günde 10 TL'ye 10 bin TL' ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında kredi kullanan TEB müşterileri, farklı tutarlardaki nakit ihtiyaçlarını ödeme güçlerine göre farklı vadelerde geri ödeyebilecek. 3 ay ötelemeli ve 48 aya varan vade seçenekleriyle Ramazan Bayramı'na özel sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası, 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Başvurular bu tarihe kadar alınacak.Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.