1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Barış Atay'dan Ahmet Hakan'a cevap
Barış Atay'dan Ahmet Hakan'a cevap

Barış Atay'dan Ahmet Hakan'a cevap

Ahmet Hakan'ın sözlerinin ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Barış Atay'dan son açıklama geldi

A+A-

Erzurum Güncel- Ahmet Hakan'ın sözlerinin ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Barış Atay'dan son açıklama geldi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü köşe yazısına yanıt veren oyuncu Barış Atay, "Gözaltına alınarak Ahmet Hakan'ı mağdur etmişim sanırım" dedi.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, hakkındaki yazısından sonra gözaltına alınan oyuncu Barış Atay hakkında bugün bir yazı daha kaleme aldı.Hakan, "Benim çağrım polise, savcıya değil Muharrem İnce ve Meral Akşener’eydi" başlıklı yazısında Atay'ın tweeteni "dangalak" olarak niteleyerek kendini savundu.

BARIŞ ATAY YANIT VERDİ

Hakan'ın yazısına kişisel Twitter hesabından yanıt veren Atay, Ahmet Hakan'ı etiketleyerek, "Gözaltına alınarak @ahmethc’ı mağdur etmişim sanırım." ifadelerini kullandı.

s

 

PARTNERKıskanç eşin intikamı! Önce saçlarını kestiler sonra...Kıskanç eşin intikamı! Önce saçlarını kestiler sonra...

Ramazan'ın başlamasıyla Marmaris'te sahiller turistlere kaldıRamazan'ın başlamasıyla Marmaris'te sahiller turistlere kaldı

Yarbay Karloviç'in tabutunun bulunduğu arazi sahibi yaşadıklarını anlattıYarbay Karloviç'in tabutunun bulunduğu arazi sahibi yaşadıklarını anlattı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.