1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başakşehir 1 - 0 Beşiktaş (26. hafta puan durumu)
Başakşehir 1 - 0 Beşiktaş (26. hafta puan durumu)

Başakşehir 1 - 0 Beşiktaş (26. hafta puan durumu)

Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçı, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının en kritik mücadelelerinden biri olarak Başakşehir'de oynandı.

A+A-

Erzurum güncel- Zirve yarışında yer alan Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ın karşılaşmasında gülen taraf, ev sahibi Medipol Başakşehir oldu. Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçı, Eljero Elia'nın 28. dakikada kaydettiği golle 1-0 sona erdi ve Medipol Başakşehir, çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının özeti, önemli dakikaları ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçı, zirve yarışına doğrudan etki etti. Beşiktaş'ı sahasında ağırlayan Medipol Başakşehir, rakibini Elia'nın golüyle 1-0 yendi ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu. İşte Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının özeti ve tüm ayrıntıları...

Medipol Başakşehir'e 3 puanı getiren Elia, 28. dakikada kaydettiği golle şampiyonluk yolunda takımının çok önemli bir galibiyet almasını sağladı. 

Beşiktaş, Talisca, Negredo ve Babel ile girdiği pozisyonları değerlendiremezken şampiyonluk yolunda kritik bir kayıp yaşadı.

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

Medipol Başakşehir'in sağ beki Junior Caiçara, 62. dakikada önce ikinci sarı kartını ardından da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 53'e yükseltti ve lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde zirve yarışını sürdürdü. Beşiktaş ise 50 puanda kalarak zirvenin 4 puan gerisine düştü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.