1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Bulutlar: "Her Şey Çocuklarımız İçin"
Başkan Bulutlar: "Her Şey Çocuklarımız İçin"

Başkan Bulutlar: "Her Şey Çocuklarımız İçin"

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçedeki parkları gezerek çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Son 9 yılda Palandöken'e 82 yeni çocuk oyun parkı kazandıran ve mevcut 100'e yakın parkı revize eden Palandöken Belediyesi, parkları son model çocuk oyun gruplarıyla donatıyor. Sert zeminleri kauçukla döşenen parklara aynı anda onlarca çocuğun oynayabileceği oyun grupların yanı sıra parklarda yetişkinler için spor aletleri bulunuyor. Bazı parklara sentetik zeminli spor sahaları da yapıldı. Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, zemininden oyun gruplarına kadar hem güvenli hem de estetik bir görünüm kazandırılan parklarda bölgenin kış şartlarına dayanıklı yeşilin her tonunda fidan dikilerek parkları yeşil ile bütünleştiriyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, son model çocuk oyun gruplarının yer aldığı parklardan biri olan Yunus Emre Mahallesindeki Nergis evler sitesi bölgesin de yeni yapılan ve oyun gruplarıyla dizayn edilen parka giderek, çalışmalarını denetleyip, yeni oyun gruplarını inceledi.

Parkta oynayan çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Belediye Başkanı Bulutlar, "Yeni parklarda hem çocukların hem de çocuklarıyla birlikte parklara gelen yetişkinlerin eğlenceli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan spor aletleri ve oyun grupları monte edildi. Çocuklarımızın boş vakitlerini daha sağlıklı ortamlarda eğlenerek geçirmeleri için Palandöken Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Aynı zamanda yetişkinlerin de çeşitli spor aktivitelerine katılabileceği spor aletleri ve sentetik zeminli sahalar yapıyoruz. Bu güvenli ortamda oyunlarını oynayan yavrularımızın tebessümünü gördükçe çocuklarımız da ve bu millete de ne yapsak az olduğunu düşünüyoruz. Belediye olarak 82 park yaptık ve yine de az olduğunu düşünüyoruz daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. İnşallah 2018 yılı için programımızda olan yeni parklar inşa edeceğiz" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.