1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Orhan yapılan çalışmaları yerinde gördü
Başkan Orhan yapılan çalışmaları yerinde gördü

Başkan Orhan yapılan çalışmaları yerinde gördü

Aziziye Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra rutin hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Hizmet sezonunun başından beri Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca mahallelerinde asfalt çalışmalarını davam ettiren Aziziye Belediyesi bunlarla birlikte sosyal donatı alanlarının artırılması yönünde de süratle çalışıyor. Dokuz ay kış mevsiminin hüküm sürdüğü Erzurum’da kar yağmadan tüm hizmetlerinin tamamlanması için seferberlik ilan edildiği Aziziye İlçesi’nde vatandaşlar tarafından gelen talepler de en ince ayrıntısına kadar değerlendirilmeye alınıyor. İki yüz evler bölgesinde bitirilen asfaltlama çalışmaları diğer hizmet alanlarına da kaydırılmış durumda. Asfalt çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun alanları ve temizlik konularında da büyük mesafeler alındı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, beraberinde Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarları ile hizmet alanlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları bizzat yerinde gören Başkan Orhan, vatandaşların da ilgisiyle karşılaştı. Başkan Orhan, hizmet sezonunu sıkıntısız atlatacaklarının altını çizerek yeni projelerin açılışının müjdesini verdi. 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Orhan, park ve bahçelerde de yoğun çalışmaların devam ettiğini söyledi. 
Beyaz Masa marifetiyle vatandaşların taleplerinin değerlendirildiğini kaydeden Başkan Orhan, “Belediyemizde faaliyet gösteren Beyaz Masa birimimiz vatandaşların tüm taleplerini alıp gerekli yerlere iletiyor. Bizlerde bu talepleri birer birer değerlendirme gayretindeyiz. Yaz boyunca çalışmalarımız devam etti. Son olarak ta park ve bahçelerin yanı sıra asfalt çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” dedi. 
Engelsiz yaşam merkezi inşaatı devam ediyor 
Bir süre önce temeli atılan ve kısa sürede kaba inşaatı neredeyse bitirilme aşamasına gelen Engelsiz Yaşam Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Kapalı Otopark alanı inşaatı da tüm hızıyla sürüyor. 2019 yılında açılışının yapılması hedeflenen proje vatandaşlar arasında da heyecan uyandırıyor. Başkan Orhan, belediye yatırımlarının devam edeceği müjdesini vererek sosyal belediyeciliğin gereğini yapma gayretlerinde olduklarını yineledi. Başkan Orhan, Saltuklu mahallesi sınırlarında yapımı süren sosyal kompleksin ihtiyaç duyulan diğer bölgelere de yapılabileceğini dile getirdi. 
Köylerde kilit taşı çalışmaları 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 69 mahalle statüsündeki köyde kilit taşı karo bordür çalışmalarının da devam ettirildiğine dikkat çekti. 
Neredeyse kilit taşı yapılmayan sosyal donatı olmayan köy kalmadığını anlatan Başkan Orhan, “Mahallelerimizi merkezden ayrı tutmuyoruz. Kilit taşından asfaltına kadar tüm hizmetlerin götürülmesi gayretindeyiz. Mahalle statüsündeki köylerimize köy konağı, çoban evi ve düğün salonu gibi sosyal donatı alanlarımızı kazandırma amacındayız” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.