1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Sekmen'den bomba açıklama!
Başkan Sekmen'den bomba açıklama!

Başkan Sekmen'den bomba açıklama!

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın "Erzurum'a dönüyorum" açıklamalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen cevap verdi: "Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli"

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın istifasıyla ilgili konuştu. 

 

Radyo Ritm'da yayınlanan Gene Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'un sunduğu, Erzurum Ajans Proğramı'nda Mesut Gülrenk ve Gazeteci Mehmet Şener'in konuğu olan Sekmen, Demirhan'ın "bugün dönüyorum" açıklamalarına cevap verdi.

 

B.B.Erzurumspor'un büyük bir başarıya imza attığını ve bu başarı da Ali Demirhan'dan, takımı destekleyen taraftarına kadar herkesin emeği olduğunu belirten Sekmen, "BB Erzurumspor'un başında dün biri vardı, bugün biri var, yarın da başka biri olacak. Herkes haddini bilmeli. Bu başarı da herkesin emeği var"dedi.

 

Gazetecilerin "Ali Demirhan yarın dönüyorum diye açıklama yaptı"sorusu üzerine, " Kimse bu şehrin üstünde değildir. Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli. Kupayı Erzurum'a getirdiğimiz gün beraber halkı selamladık. Taraftarlarımız bizi bağrına bastı. Oradan kalktı ayrıldı. Bu şehirde bu takımı yönetecek 800 bin insan var. Bazılarına giydirilen elbise bol gelebiliyor" diye konuştu.

 

Başkan Mehmet Sekmen, " Önceliğimiz Erzurumspor takımının kurumsal kimliğini ön planda tutmaktır. Bu takımın maddi birçok harcamasını ve problemini şahsım Erzurum adına ve Erzurum halkının kendi potansiyelini kullanarak gerçekleştirdim. Elbette kişilerin maddi destekleri olmuştur bunlar makbuz karşılığında kayıt altındadır. Fakat önemli miktar şehrin kendi öz dinamiklerinden karşılanmıştır. Biz sadece bu parayı doğru ve amacına uygun yönetme görevini yerine getirdik. Ali Demirhan kadar Zafer Aynalı'nın da bu takımın zaferinde payı olduğunu biliyorum. Ben şahsen istifa eden bir yöneticinin geri dönme isteğini tasvip etmem" dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Başkan Sekmen, transfer çalışmalarına da şimdiden başladıklarını anlatarak, özellikle Süper Lige çıkma mücadelesi veren takımların playoff maçlarını kendisinin bizzat takip ettiğini hatırlatarak bu takımlarda oynayan oyuncuların Erzurumspor için uygun olabilirliklerini değerlendirdiklerini önceliklerin yerli ve gurbetçi yetenekler olduğunun altını çizdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum