1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Sekmen’e ÇAĞRI!
Başkan Sekmen’e ÇAĞRI!

Başkan Sekmen’e ÇAĞRI!

Vatandaş, 50. Yıl ile Şükrüpaşa arasında trafiğe nefes aldıran Barış Pınarı Viyadüğü’nün bağlantı yollarının da yapılmasını istiyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Başkan Sekmen’e ÇAĞRI!

İşte bu yüzden Başkan Sekmen yeniden kolları sıvamalı ve yaptığı bu güzel hizmeti, yapılacak yeni planlama ile taçlandırmalıdır. Erzurum’a birçok yenilikler getiren, özellikle şehrin kentsel dönüşümüne inanılmaz katkılar sunan Başkan Sekmen’in, halkın bu talebine duyarsız kalmayacağını ümit ediyoruz. 

  Çok yararlı bir yatırım

Hiç kuşku yok ki Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, son yıllarda yaptığı en önemli hizmetlerden birisi belki de en önemlisi şehrin alt başındaki 50 .Yıl Caddesi ile Şükrüpaşı’yı birbirine bağlayan Barış Pınarı Viyadüğü’dür.

Trafik rahatladı

Bu viyadük sayesinde, şehrin önemli bir kısmında trafik akışı belli bir düze- ne kavuştu ve taşıt sürücüleri gözle görünür biçimde rahat etti. Meseleye bu cepheden bakınca, hakikaten de belediyeye teşekkür etmemek imkan- sız. Lakin bu güzel hizmet bize göre, eksik kalmış bir hizmettir.

Çevre yolları yapılmalı

Düşünün ki Barış Pınarı Viyadüğü’ne giren bir araç bir yan yola filan sapmadan doğruca Karayolları’na bağlansa, misal; o yol Kongre Caddesi’nden Libya Caddesi’ne oradan da Asri Mezarlığın önüne kadar ulaşsa kötü mü olur? Bunun için elbette yeni alt ve üst geçitler ve yeni yollara ihtiyaç var.

 

Mehmet ŞENER - Palandöken

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum