1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BB Erzurumspor'da operasyon vakti!
BB Erzurumspor'da operasyon vakti!

BB Erzurumspor'da operasyon vakti!

O futbolcular, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Beşiktaş mağlubiyeti ile taraftarını kahretmeye devam eden BB Erzurumspor'da, ruhsuz futbolculara gerekenin yapılması için düğmeye basıldı. Maçlarda mücadele etmeyen ve hoca görev vermediği zaman futbolcular arasında huzursuzluk çıkarıp gruplaşmaya neden oldukları iddia edilen futbolcular, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılacaklar. Bu tür futbolculardan kendilerine kulüp bulmaları istenecek ve devre arasında gönderilecekler. Operasyonun, Hüseyin hocanın da açıklamaalrından anlaşılacağı üzere yarın itibarı ile başlayacağı öğrenildi. Hüseyin Çimşir'in yayıncı kuruluşa maç sonrası yaptığı açıklamalar, taraftarlar arasında büyük destek gördü. Taraftarlar, sonuna kadar Hüseyin Çimşir'in yanında olduklarını ifade ederek hocaya destek veriyorlar sosyal medyadan. 

 

Hüseyin Çimşir'in açıklamalarının saturbaşları şöyle:

 

* 4 maçtır mağlup oluyoruz, daha gol atamadık. Bana göre 60 dakika pozisyon vermedik Beşiktaş'a, 2-3 net pozisyonumuz var ama penaltı sonrası yazla kış gibi oluyor. Maalesef her şey tersine dönüyor bir anda.

 

* Bazen psikolojik oluyor, golü yediğimizde dağılmalar oluyor. Bu seviyede bunların olmaması lazım, burası Süper Lig. Denizlispor maçı itibarıyla bazı oyuncularla yolları ayırmak zorundayız. Hangi takımda oynadıklarını gözden geçirmeleri gerekiyor bazı oyuncuların.

 

* Oynayıp oynamamaktan dolayı kaprisleriyle farklı şeyler hissediyorlarsa yolları ayırmalıyız. Bu şehre aidiyet duygusu olmayanlarla yolları ayırmalıyız belki de yarından itibaren. Bu işin oynamakla, oynamamakla alakası yok.

 

* Sahada olan ve olmayan aynı duyguları paylaşmıyorsa böyle olmaz. 10 mu 15 mi kaç oyuncu kalacaksa onlarla devam edeceğiz. Böyle olmaz, böyle gitmez, mümkün değil. Kendisi bedenen burada olup ruhen olmayanlar kaç taneyse yolları ayırmamız gerekiyor.

 

* Herkes üzerine düşeni yapacak. Teknik direktör değişmiş, başkan değişmiş değil. Bazı yerlerde oyuncular şapkayı önlerine koyacaklar. 

 

* 60 dakikalık mücadele için oyuncuları tebrik ediyorum ama son yarım saatte bir penaltı oldu diye bu iş olmaz. Korner atarken ikinci golü yiyoruz. Aynı duyguları hissetmediğimiz sürece problemler yaşıyoruz ve yaşayacağız.

 

* Bu konuda gereken sorumluluğu alacak olan benim ve yarından itibaren gereken müdahaleleri yapacağız.

Radarhaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.