1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi
BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

Kemal Kılıç'la yolları ayıran BB Erzurumspor, başarılı teknik adam Osman Özköylü ile prensipte anlaştı. Kemal Kılıç'ın gönderileceği daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yalanlanmıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Kemal Kılıç'la yolları ayıran BB Erzurumspor, başarılı teknik adam Osman Özköylü ile prensipte anlaştı.

 

Yarın Osman Özköylü'nün yardımcısının Erzurum'a gelerek yönetimle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Eşiyle birlikte yurt dışında tatilde olan Osman Özköylü'nün ise Cumartesi günü Erzurum'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

 

Osman Özköylü teknik direktörlük kariyerinde Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor'la şampiyonluk yaşadı. Elazığspor'u 2. Lig'den 1. Lig'e, Kayseri Erciyesspor'u ise 1. Lig'den Süper lig'e taşımayı başarmıştı. Son olarak Samsunspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam, küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Karadeniz temsilcisini ligde tutmayı başarmıştı.Erzurumajans

Flaş... Ve B.B. Erzurumspor'da Teknik Direktör Kılıç gönderildi...

Sportif Direktör olarak Zafer Demir'i göreve getiren B.B. Erzurumspor yönetimi,Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın görevine bugün son verdi.

Flaş... Ve B.B. Erzurumspor'da Teknik Direktör Kılıç gönderildi...

Turhan Bozkurt'un haberi-Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor'da Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonucu iş başına gelen yeni yönetim hızlı başladı. İlk toplantısında Sportif  Direktör olarak Mavi-Beyazlıların 'Efsane' kaptanlarından Zafer Demir'i göreve getiren yeni yönetim, bugün de Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın görevine son verdi.

 

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör  Mustafa Kemal Kılıç, B.B. Erzurumspor'a birlikte geldiği menajer Süha Sidal ve Mavi Beyazlı kulübe çok sayıda oyuncu veren futbolcu menajeri Metin Korkmaz ile hiçbir bağı olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ifade ederek yeniden sözleşme imzalamıştı.

 

Erzurum Ajans'ın günler önce duyurduğu 'Kılıç apar topar gönderildi' haberi bugün resmen doğrulandı. Menejer Metin Korkmaz'a ait menejerlik şirketiyle işbirliği içerisinde olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte Mavi- Beyazlıların böyle bir karar aldıkları belirtiliyordu. 

 

Ünsal Kıraç, Kadir Ovat, Sabri Gökhan Genç, Tuncay Akpınar, Kubilay Tuğoğlu ve Ozan Kuduban'dan oluşan mavi-beyazlı takımın transfer komitesi Sportif Direktör Zafer Demir ile birlikte yeni teknik direktör arayışlarına ise zaman kaybetmeden başladı.

 

Bugün öğleden sonra bir araya gelen Yönetim Kurulu tarafından tek taraflı olarak sözleşmesi fesih edilerek görevine son verilen Kemal Kılıç'ın, bu gelişmeyi kabul etmeyerek tazminat talebinde bulunduğu da gelen haberler arasında.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum