1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Belediyeler esprili seçim mesajlarıyla vatandaşı sandığa çağırdı
Belediyeler esprili seçim mesajlarıyla vatandaşı sandığa çağırdı

Belediyeler esprili seçim mesajlarıyla vatandaşı sandığa çağırdı

Tatil beldelerinin bağlı olduğu Datça, Bodrum, Marmaris gibi belediyeler yayımladıkları, afişlerle ve sosyal medya paylaşımlarıyla, vatandaşa oy verme çağrısında bulundu. İşte o birbirinden renkli seçim mesajları...

A+A-

Erzurum Güncel- 24 Haziran seçimine 10 gün kala; Datça, Bodrum, Marmaris belediyeleri yayımladıkları afişlerle tatilcilerin 24 Haziran seçim günü evlerinde olmalarını ve oy kullanmalarını istedi.

Marmaris Belediyesi, sosyal medyada paylaştığı “Haydi artık herkes evine. Değerli Marmaris dostları, sevgili konuklarımız, tatiliniz için cennet Marmaris’i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Yine gelin, her zaman gelin. Ancak geleceğimiz için, demokrasimiz için lütfen 24 Haziran’da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın” afişlerini panolara da astı.

belediye-secim

Gazete Habertürk'ün haberine göre Datça Belediyesi ise yayınladığı esprili afişte “Dikkat! 24 Haziran’da bütün plajlarımızda bakım var! Ama 25’inde herkesi bekleriz:) İyisi mi siz bu yıl oyunuzu yerinizde kullanıp öyle gelin Datça’mıza, biz en güzel anılarla geri dönmeniz için buradayız...” ifadesine yer verdi.

belediyesecim2

ÇANKAYA’DAN CEVAP

Bodrum Belediyesi de sosyal medyadan “24 Haziran’da Bodrum’da boy vermeyin, sandıkta oy verin!” mesajını paylaştı.

belediyesecim3

CHP’li belediyeler Twitter mesajlarını retweet ederken, Ankara Çankaya Belediyesi Twitter mesajında “Sevgili Çankayalılar; eğer 24 Haziran’da Marmaris bizleri evimizde olmamız için uyarıyorsa, Datça evde olalım diye tüm plajlarda bakım yapıyorsa ve Bodrum boy vermememizi istiyorsa, biz Çankayalılara düşen dostlarımızı kırmamak ve 24 Haziran’da sandık başında olmaktır” dedi.

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle

Çankaya Belediyesi@CankayaBelediye

Sevgili Çankayalılar; eğer 24 Haziran’da Marmaris bizleri evimizde olmamız için uyarıyorsa, Datça evde olalım diye tüm plajlarda bakım yapıyorsa ve Bodrum boy vermememizi istiyorsa biz Çankayalılara düşen dostlarımızı kırmamak ve 24 Haziran’da sandık başında olmaktır.

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

 

PARTNERBu kadınlar bize bir mesaj mı veriyor?Bu kadınlar bize bir mesaj mı veriyor?

AKAM 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı son anketi açıkladı! İşte partilerin oy oranlarıAKAM 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı son anketi açıkladı! İşte partilerin oy oranları

Erdoğan: 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz OHAL'i kaldırmak olacakErdoğan: 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.