1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bodrum'a Erzurumlu Başkan adayı
Bodrum'a Erzurumlu Başkan adayı

Bodrum'a Erzurumlu Başkan adayı

Erken seçim söylentileri siyasi partileri hareketlendirdi. AK parti Bodrum Belediye Başkanlığını kazanmak için eski Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı aday göstermeye hazırlanıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Muğla'nın Bodrum ilçesine AK parti Erzurumlu aday çıkarmak için harekete geçti. Daha önce Bodrum kaymakamlığı yapan ve Tokat Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı, AK Parti'den Belediye Başkan adayı edeceği siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Eski Bodrum kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın oğlu Stajyer Avukat Burak Gödekmerdan'ın geçtiğimiz günlerde AK parti Gençlik kolları başkanlığına getirilmesi ile birlikte Bodrum'da Ak Parti hareketlendi. Siyasi kaynaklardan alınan bilgilere göre, AK parti il ve ilçe teşkilatlarının Tokat Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan'a, yerel seçimlerde Bodrum'dan Belediye Başkan adaylığı teklifi götürdüğü ileri sürüldü. Götürülen teklife ise eski Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın sıcak baktığı bildirildi.

Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN kimdir

1960 Erzurum doğumlu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1983 Haziran döneminde 2.lik derecesi ile mezun oldu. Aynı fakültede idare hukuku araştırma görevliliği sınavını kazanarak aynı yıl (1983) öğretim üyeliğine başladı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden 1985 yılında yüksek lisans mezunu oldu. Yine aynı Enstitü’den 1990 yılında doktora diploması almaya hak kazandı. 3 yıl süre ile İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesinde İdare Hukuku ve İdari Yargı derslerini verdi. Yine üç yıl süreyle Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesinde İdare Hukuku ve Kamu Yönetimi derslerini verdi. 

26 yıldır Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Kaymakamlık, Havaalanı Mülki İdare Amirliği, Hudut Mülki İdare Amirliği ve   Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Sırasıyla Hafik, Kale, Bozdoğan, Kaş, Reyhanlı, Seferihisar, Marmara Ereğlisi, Dörtyol, Tarsus Kaymakamlığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Bodrum Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

30.11.2016 Tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Tokat Vali Yardımcılığına atanan; Mehmet GÖDEKMERDAN 26.12.2016 Tarihi itibariyle, görevine başladı.

 

Yüksek Lisans Tezi: 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre Disiplin suçları ve Disiplin cezaları

 

Doktora Tezi: İngiltere’de Kamu Yönetimi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.