1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Bodrum'da Sosyete çöplerin arasından denize giriyor
Bodrum'da Sosyete çöplerin arasından denize giriyor

Bodrum'da Sosyete çöplerin arasından denize giriyor

Bodrum'da çöp sorunu giderek büyüyor. Belediyenin düzenli olarak toplamaması sebebiyle, doğa harikası koylarda çöpten geçilmiyor! Yollar, plajlar ve ormanlık alanların çöplüğe döndüğü Bodrum'da; özellikle Türkbükü'ndeki Cennet Koyu pislik ve kötü kokuyor

A+A-

Erzurum Güncel- Sosyete çöplerin arasından denize giriyor
Tatilcılerin akın ettiği Bodrum'da yaz sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Ancak son günlerde tatilciler, Bodrum sahillerindeki çöplerin toplanmamasından şikayetçi. Özellikle Türkbükü'ndeki Cennet Koyu, pislikten ve kötü kokudan geçilmiyor. Aralarında sosyetenin tanınmış isimlerinin de yer aldığı birçok tatilci, çöplerin arasından denize girmek zorunda kalıyor. Tatilciler, belediyenin bir an önce bu soruna bir çözüm bulması gerektiğini söylüyor.

OĞLUYLA DENIZDE OYNADI
YAZ tatili için oğlu Leon'la Bodrum'a giden Hande Ataizi, önceki gün Gölköy'de görüntülendi. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Ataizi, hararetli bir telefon görüşmesinden sonra oğluyla denizin keyfini çıkardı. Oyuncu, daha sonra gazetecilerle bir araya gelip sohbet etti.

TEKNEDE POZLAR
ŞARKICI Betül Demir, tatilini Instagram'da takipçileriyle paylaşıyor. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde teknede çekilmiş bir pozunu paylaştı.

ANNESİYLE AKŞAM YEMEĞİ YEDİ
ATV'NIN reyting rekortmeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, sezon yorgunluğunu Bodrum'da atıyor. Altınbilek, önceki gün annesi ile birlikte Yalıkavak'ta akşam yemeği yedi.

BU FOTOĞRAFA BİNLERCE BEĞENİ
'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin 'Esma'sı Duygu Üstünbaş, at üstünde bir fotoğrafını paylaştı. Üstünbaş'ın bu fotoğrafı onbinlerce beğeni aldı.

PLAJDA TÜRK KAHVESİ KEYFİ
Oyuncu Başak Parlak, güney sahillerinde tatil yapıyor. Önceki gün plajda güneşlenen Parlak, Türk kahvesi içip keyif çattı.

'BALIKLARIN EVI NEREDE ANNE?'
SUNUCU Tanem Sivar, kızıyla birlikte Fethiye'de tatil yapıyor. Sivar, kızıyla deniz kenarındaki bir fotoğraflarını 'Balıkların evi nerede?' notuyla paylaştı.

ÇOCUKLARIYLA DİNLENİYOR
OYUNCU Deniz Barut, oğullarıyla Bodrum'da dinleniyor. Önceki gün arkadaşı Rojda Demirer ile buluşan Barut, keyifli bir gün geçirdi.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.