1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP İstanbul adaylığı için kulislerde sürpriz isim
CHP İstanbul adaylığı için kulislerde sürpriz isim

CHP İstanbul adaylığı için kulislerde sürpriz isim

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için Prof. Dr. Hurşit Güneş'in adının telaffuz edildiğini yazdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin İstanbul Büyükşehir adayı merak konusu oldu. CHP kulislerinden haberler aktarmasıyla bilinen Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, bugünkü köşesinde sürpriz bir ismi okurlarına duyurdu.

İSTANBUL'A SÜRPRİZ İSİM
"İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni bir isim ortaya çıktı. Kulislerde eski CHP Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Saymanlık görevlerinde bulunan Prof. Dr. Hurşit Güneş’in adı telaffuz edilmeye başlayınca kendisini arayarak dedik ki: “İstanbul aday adaylığı için ne diyorsunuz?”

Şu karşılığı verdi: “Ben bir CHP’liyim. Bu yerel seçimlerin Türk siyasetinde demokratikleşme için çok büyük önem taşıdığını unutmamak gerekiyor. İstanbul eğer sosyal demokratlar tarafından kazanılırsa Türkiye’de demokrasinin önünün açılacağı ortadadır. Eğer partim bana böyle bir görev verirse, ben bunu elbette değerlendiririm. CHP, İstanbul’u kazanabilir, çünkü bunun koşulları hazırdır. Hangi CHPli arkadaşımız aday olursa olsun partimin kazanması için elimden geleni yaparım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.