1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP iyice dağıldı
CHP iyice dağıldı

CHP iyice dağıldı

CHP'den Bodrum'a yeniden aday gösterilmeyen mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eski partisi DP'ye geçeceği ileri sürüldü.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP'den Bodrum'a yeniden aday gösterilmeyen mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un, DP'den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor.
Daha önce CHP'den Muğla Büyükşehir için aday adaylığı başvurusu yapan ve "Büyükşehir'e aday gösterilmezsem kesinlikle Bodrum için de aday olmayacağım" açıklaması yapan Kocadon, CHP'nin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü tekrar aday göstermesi üzerine Bodrum için adaylık başvurusu yapmamıştı.
Kocadon, dün Demokrat Parti (DP) İl Başkanı İsmet Köse'yi arayarak partilerinden Muğla Büyükşehir adayı olmak istediğini söylediği ileri sürüldü. DP İl Yönetiminin de toplanarak Kocadon'un bu teklifini kabul ettiği ve Kocadon'un pazartesi günü ailesi ile yapacağı görüşmenin ardından DP çatısı altında seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. CHP, Bodrum'da Mustafa Saruhan'ı aday göstermişti.

KILIÇDAROĞLU MUĞLA'YI GÖZDEN ÇIKARMIŞ

Aday gösterilmediği CHP'den istifa edip DSP'ye geçen Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, katıldığı programda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
CHP lideriyle yaklaşık bir buçuk yıl önce yaptıkları bir görüşmeyi anlatan Acar, bu görüşmede Kılıçdaroğlu'nun, "Muğla'dan nefret ettim, Muğla'yı gözden çıkardım" dediğini anlattı.

Ali Acar ayrıca, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Muğla'ya ilişkin yaptığı bir seçim itirafını da kamuoyu ile paylaştı. Torun'un Osman Gürün'ün Muğla Büyükşehir'e aday gösterilmesinden 15 gün sonra itiraf niteliğinde bir açıklama yaptığını dile getiren Acar, Torun'un "Osman Gürün ile Muğla'yı almamız zor" dediğini iddia etti.

Yeniasır

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.