1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. CHP tabanında Tosun rahatsızlığı!
CHP tabanında Tosun rahatsızlığı!

CHP tabanında Tosun rahatsızlığı!

CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak İYİ Parti Başkan Adayı Mehmet Tosun’u göstereceği iddiası, Bodrum’da tartışmalara yol açtı.CHP tabanı rahatsızlığını yüksek sesle dile getirmeye başladı. CHP'nin köklü isimleri istifa hazırlığında.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak İYİ Parti Başkan Adayı Mehmet Tosun’u göstereceği iddiası, Bodrum’da tartışmalara yol açtı. Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Tosun, “Şahsımla ilgili bir kariyer mücadelesinde değilim. Birkaç güne sürecin netleşeceğini tahmin ediyorum. Her şey güzel olacak” dedi.

Ulusal bir gazetede çıkan “CHP-İYİ Parti’den Bodrum’a özel model” balıklı köşe yazısında İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un CHP çatısı altında ortak aday olarak gösterileceği iddiasının, daha sonra çeşitli ulusal basın kuruluşları ve televizyon programlarında dile getirilmesi ilçede büyük tartışmaları beraberinde getirdi. 

Bodrum'da CHP'nin yüsde 52 oyu bulunduğunu belidten partililer, CHP Genel Merkezinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçlaroğlu'nun İyi Partiye teslim olmasına anlam veremediklerini dile getirdiler. Bodrum'da CHP'den 8 Belediye Başkan aday adayı çıktığını ifade eden Partililer, "8 isimden kimi aday ederlerse biz Bodrum'da seçim kazanırız. Ama genel merkez Bodrum'da aday bulamamış gibi hareket edere, adayları ve parti tabanını hiçe sayıyar" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Öte yandan, CHP tabanında İYİ partili TMehmet Tosun'a karşı olar rahatsızlık her geçen gün artıyor. Partinin ağır topları tepkilerini genel merkeze bildirirken, bazı partililerin ise istifaya hazırlandığı öğrenildi. 

Mehmet Tosun, bu hafta içerisinde Ankara’daki çalışmalarını tamamlayarak Bodrum’a dönecek.

Kaynak: Bodrum Söz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.