1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. CNN International, CNN Türk hakkında soruşturma başlattı
CNN International, CNN Türk hakkında soruşturma başlattı

CNN International, CNN Türk hakkında soruşturma başlattı

CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, uluslararası haber kanalı CNN'e, CNN Türk hakkında ikinci kez soruşturma çağrısında bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP'li Yurter Özcan, CNN'e yaptığı çağrıda "Sizlerden CNN Türk ile ilgili soruşturma başlatmanızı talep ediyorum. Soruşturmanız sırasında temel gazetecilik prensiplerinin çiğnendiği ve AKP rejimini desteklemek amacıyla yalan haberler yapıldığını görmeniz sonucunda, bu kanalın CNN adını kullanma hakkının elinden alınacağından eminim" diyerek soruşturma talebinde bulunmuştu.

CNN'nin üst düzey yöneticilerinden CHP'li Yurter Özcan'a soruşturma yanıtı geldi. Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Yurter Özcan'ın açıklamasına göre, CNN üst düzey yöneticilerinden gelen mailde bir soruşturma süreci başlatıldığı ve konuyla alakalı CNN’den resmi bir yanıt gönderileceği belirtilmiş. CHP'li Yurter Özcan diğer haberle ilgili soruşturma devam ederken, CNN Türk'ün yeni bir skandalından bahsetti. Özcan, "Bu süreç devam ederken, sizleri yeni bir gelişmeden daha haberdar etmek istedim. 2 gün önce AKP’ye yakın Sabah gazetesinin bir haberini kullanan CNN Türk, bir liste yayımlayarak bazı CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi adaylarının terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu iddia etti." dedi. 

Kaynak Yeniçağ: CNN International, CNN Türk hakkında soruşturma başlattı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.