1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çukur 38. son bölümde Cem Yılmaz'ın Gora filmine ilginç gönderme!
Çukur 38. son bölümde Cem Yılmaz'ın Gora filmine ilginç gönderme!

Çukur 38. son bölümde Cem Yılmaz'ın Gora filmine ilginç gönderme!

Çukur dizisinin 38. yeni bölümünde, Cem Yılmaz'ın Gora filmine gönderme yapıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Çukur son bölümde Cumali Koçovalı, Afganistanlı aşiret reisi Reşit tarafından kaçırıldı. Cumali, kapalı kapının ardından kendisini kaçıranlara seslenerek 100 TL uzattı. Cumali, 'Bana oradan peynir, zeytin, ekmek, helva falan alın. Ben istiyorum ki bana burada iyi bakılsın' dedi. Cem Yılmaz'ın Gora filminde uzaylılar tarafından kaçırılan Arif Işık'ın dolar sahnesine yapılan gönderme izleyenleri güldürdü.

 

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, 15 Ekim Pazartesi akşamı yeni sezon 5. bölümüyle ekranlara geldi. Çukur'un 38. bölümüne Afganistanlı aşiret reisi Reşit Fazzullah damga vurdu. Karakuzular'ın Afganistan'dan getirdiği mallara el koymak isteyen Koçovalılar, Mahsun'un oyununa geldi. Parasının çalındığını söyleyen aşiret reisi Reşit ise Koçovalılar'dan intikam almak için Cumali'yi kaçırdı. Yolda yürürken tuzağa düşen ve kaçırılan Cumali, ayıldığında kendisini bir depoda rehin buldu. Cumali çorabından çıkardığı parayı kapalı kapının arkasındakilere uzatarak, 'Geceden getirdiniz beni buraya açlıktan geberiyoruz. Bana oradan peynir, zeytin, ekmek, su, helva falan alın. Ben istiyorum ki bana burada iyi bakılsın' diye seslendi. Cumali'nin bu sahnesiyle Çukur dizisinden, Cem Yılmaz'ın Gora filmine gönderme yapıldı. İzleyicilerin dikkatinden kaçmayan sahne, Gora'da uzaylıların kaçırdığı Arif Işık'ın dolar sahnesini hatırlattı. Gora'da Arif Işık'ın uzaylıya para vererek, 'Bana ekmek, peynir, zeytin, tuvalet kağıdı alın. Ben istiyorum ki bana burada iyi bakılsın' dediği ve uzaylının parayı yediği sahne filmin unutulmazlardan olmuştu.

ÇUKUR 38. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Konuşmak için açık havaya inen Koçovalı kardeşleri kötü bir sürpriz bekliyor. Kafede oturan Koçovalılar mekanın boşalmasından şüphelenirken karşılarına Reşit çıkıyor. Koçovalılara akrabasına sıktıklarını söyleyen Reşit, parasını istiyor. Yamaç ise paralarının kendisinde olmadığını söylüyor.

Yıldız’ı bıraktıktan sonra yürümeye başlayan Cumali alt geçitte takip edildiğini fark ediyor. Cumali silahına davranacak olsa da karşısındaki adamları görünce vazgeçiyor. Adamlar sakin kalmayı seçen Cumali’nin kollarına girip minibüse bindiriyor. Ekmek almak için dışarı çıkan Kemal, kapıda asılı Cumal’inin tesbihini buluyor. Reşid’in Cumali’yi kaçırdığından emin olan Vartolu ve Yamaç yola koyuluyor. Cumali ise depoda uyanınca yaralarını kontrol ediyor.

Cumali’nin kaçırıldığına emin olan Vartolu ve Yamaç, Reşit ağanın mekanına geliyor. Yamaç ve Vartolu’yu karşısında gören Reşit, kararlarını değiştirip değiştirmediğini soruyor. Lafı uzatmadan direk konuya giren Yamaç, paranın kendinde olmadığını söylüyor. Reşit’i tanıyan Vartolu ise muhabbeti Yamaç’ın elinden alıp Cumali’nin yaşamasını sağlıyor. Reşit ikiliye bir görev veriyor ve aşiretinin başındaki bir adamı öldürmesini istiyor. Parasını almakta ve husumetli olduğu aşiret reisini öldürtmekte kararlı olan Reşid, Yamaç ve Mahsun’a aynı işi veriyor. Yamaç abisini Mahsun ise kardeşi gibi gördüğü Çeto’yu kurtarabilmek için binayı gözetliyor. İki tarafta sevdiklerini kurtarmak için bekliyor.

Çukur’un 38. bölümünde; Ersoy’un acil demesiyle mekana hemen dönen Mahsun ve Çeto karşısında bir sürü minibüs görüyor. Çeto arabadan iner inmez etrafını bir ordu adam sarınca insanları konuşmak için eve davet ediyor. Ekibin başını odaya alıp konuşan Çeto ve Mahsun, karşılarındakinin kim olduğunu öğreniyor. Konuya direk giren Reşit, dün alınan malların asıl sahibi olduğunu ve memnun olmadığını söylüyor. Parasını alamayan Reşit, Karakuzular’dan hesap sorsa da Mahsun parayı kendi adamlarına sormasını söylüyor.

Cumali’nin depoda komşusu olan Çeto rehin olmasını hatırlıyor. Yatta bir şeylerin ters gittiğini anlayan Çeto, Rahman’a niye yanaştıklarını soruyor. Kendine emrivaki yapılmasına sinir olan Çeto, Afganlı’nın geldiğini öğreniyor. Parasını almakta kararlı olan Reşid, Cumali’den sonra Çeto’yu da rehin alıyor. Çeto’yu yata çağırtıp köşeye şıkıştıran Reşid, yattaki herkesi öldürüp Çeto’nun karşısına çıkıyor.

Selim'den Sultan ve İdris'in adresini öğrene Aliço ziyarete gidiyor. Sultan'ın halini görüp üzülen Aliço, Sultan'a çorba içirmeyi çalışıp elini öpüyor. İdris ise Aliço'ya kendisini Selim'in mi getirdiğini soruyor. İdris, Aliço'yu yanına çağırıp Selim'in kendisini nerden bulduğunu sorunca Aliço Meliha Hanım'ı ziyaret edince bulduğunu söylüyor. Bunu duyan Sultan ise çorba tabağını yere düşürüyor. Yeni ev için para lazım olan Celasun, hiç kabul etmediği araba işini kabul ediyor. Eve gidip güvenliği etkisiz hale getiren Celasun ve ekibini güvenlikten sonra bir zorluk daha bekliyor. Karşılarında Alman Kurdunu gören ekip yere çöküyor.

Yıldız’ı uzun yıllar gördükten sonra Kemal’le yanına getiren Cumali, sohbet için bir kafeye oturuyor. Karşısına hiç iyi biri çıkmadığını söyleyen Yıldız, Cumali’yi hafifte olsa yaralıyor. Yıldız, Sultan’ın haklı olduğunu söyleyince sessiz kalıyor. Meliha Hanım’ı ziyarete giden Aliço karşısında hiç beklemediği birini görüyor. Selim’i bir anda karşısında gören Aliço şaşkınlığını gizleyemiyor. Aliço’ya kendiyle konuşup konuşmayacağını soran Selim, Meliha Hanım’la nasıl tanıştıklarını anlatıyor. Selim’in bileğini gören Aliço üzülüyor.

Sultan için video hazırlamaktan kararlı olan Sena, Yamaç’a doğum günü kaydını izlettirip tepkilerini kayda alıyor. Yamaç’a dalga geçmeyeceği konusunda söz veren Sena kendini tutamayıp dalga geçiyor. Sena, Yamaç’a sadece video ile kalmamasını aynı zamanda ziyaret etmesini söylüyor. Görüntüleri izleyen Sultan ise gülümsüyor. Akşın’ı kurtardığı için Meke’ye teşekkür etmeye giden Celasun beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Celasun’un teşekkürünü istemeyip elini de elinin tersiyle iten Meke hiç bir şey istemediğini söylüyor. Celasun’a Akşın’a yardım etmesinin sebebinin kendisiyle alakalı olmadığını söyleyen Meke, Celasun’un üstüne gidiyor. Birbirinin üstüne giden ikili dayanamayıp kavga tutuşuyor. Kavgayı ise Karakuzular’ın adamlarının gelmesi bitiriyor.

Akşın, yemek yapmak için ocağa koyduğu güvece kağıt ekleyip yaprak toplamaya gidince, güveçteki kağıtlar ateşin üstüne uçuyor. Evi ateşler sarınca Celasun’a evinin yandığı haberi geliyor. Evden çok Akşın ve annesini düşünen Celasun ise soluğu evde alıp korksa da Akşın’ı karşısında görünce rahatlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.