1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çukur'da Çeto öldü mü?
Çukur'da Çeto öldü mü?

Çukur'da Çeto öldü mü?

Çukur dizisi 58. son bölüm final sahnesinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Çukur'da Mahsun, Koçovalılar'ın gözler önünde Çeto'yu vurdu. Peki Çukur'da Çeto öldü mü? Çeto rolündeki Erkan Avcı Çukur'dan ayrıldı mı? Mahsun Çeto'yu neden öldürdü? İşte Çeto rolündeki Erkan Avcı'dan Çukur mesajı.

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un 25 Mart Pazartesi yayınlanan 58. son bölümde beklenmedik bir veda yaşandı. Mahsun, Çeto'nun organ ticareti yaptığını öğrenmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Yamaç ve Sena ise Mahsun'un anne ve babasını buldu. Çeto'nun babasıyla ilgili söylediği yalana inanan Mahsun, öz babasını öldürdü. Ancak gerçeği anlayan Mahsun, Çeto'nun yaptığını affetmedi. Beyefendi ise Mahsun'un en üzüntülü anında yanına geldi ve 'Artık yeni bir hayata başla' dedi. Mahsun, Koçovalar'dan kaçan Çeto'ya Yamaç, Salih ve Cumali'nin gözleri önünde kurşun yağdırdı. Böylece yeni sezonda dizinin en önemli karakterlerinden olan Çeto öldü.

ERKAN AVCI'DAN ÇUKUR'A VEDA MESAJI
Çukur dizisinde canlandırdığı Çeto rolüyle büyük beğeni toplayan Erkan Avcı, sosyal medyadan paylaştığı mesajla Çukur'a veda etti. Erkan Avcı paylaşımında, 'Çeto için yolun sonu;benim için başka bir yolun başlangıcı.. Teşekkür etmem gereken insanlar var; reji vereninden,çay verenine kadar sağolun varolun.
Öncelikle yapımcılarımız Kerem Çatay ve Pelin Diştaş’a özellikle de bu zorlu yolu bana kolaylaştıran geminin kaptanı yönetmenimiz Sinan Öztürk’e @snnztrk tüm kalbimle teşekkür ederim.
Bitmeyen yol yok, Yol uzun;dem ağır... Yeni hikayelerde (iyi-kötü)görüşmek üzere..Sağlıcakla kalın' notunu yazdı.

ceto

ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ
Mahsun hem Çeto’dan hem de Koçovalılar’dan intikam almak için harekete geçecek.Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki mücadelede son perde yaşanacak. Aksiyonun bir an bile düşmeyeceği, her anın ekran başındakileri şaşırtacağı bölümde Çeto, Koçovalıları yok etmek pahasına her şeyi yapacak. Mahsun ise hem Çeto’dan hem de Koçovalılar’dan intikam almak için harekete geçecek. Koçovalılar’da herkesin tehlikeye düştüğü bölümde izleyicileri şoke edici bir veda da bekleyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.