1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı'nda "bakan" krizi!
Cumhur İttifakı'nda "bakan" krizi!

Cumhur İttifakı'nda "bakan" krizi!

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP milletvekilleri ile il ve ilçe başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Kayseri'deki programlarına davet edilmedi.Fatih ERGİN / YENİÇAĞ 'daki haberi...

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhur İttifakı'nın ortakları AKP ile MHP arasındaki yaşanan olumsuz gelişmeler dikkatlerden kaçmıyor. İttifak arasında son kriz Kayseri'de yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Kayseri programına MHP Kayseri milletvekilleri ile il ve ilçe başkanlarının davet edilmediği ortaya çıktı. 

Bakanlar önce Kaytur tesislerinden Kayseri protokolü ile yemekte buluştu. îki bakan daha sonra da 12. Hava Ulaştırma Ana Üs komutanlığında AIRBUS firmasıyla imzalanan "A400M uçakları Redrofit" sözleşme törenine katıldı. Bu törenlerde MHP'lilerin yer almaması dikkatlerden kaçmadı. 

Konu ile ilgili MHP cephesinden henüz bir açıklama gelmezken, MHP çevrelerinin aktardığına göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin MHP'li milletvekillerinin bakanların programına davet edilmesini engellediği öğrenildi.   

KAYSERİSPOR'LA  İLGİLİ TOPLANTIYA DA ÇAĞRILMAMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde yapılan ve Kayserispor Vefa Gecesi' adı altında düzenlenen yardım kampanyası öncesi de başta MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy olmak üzere MHP'den hiçbir isim yapılan toplantılara çağrılmamıştı. Şimdi de iki bakanın Kayseri'deki temaslarına Cumhur İttifakının ortağı olan MHP'den isimlerin çağrılmadı. 

Kaynak Yeniçağ: Cumhur İttifakı'nda "bakan" krizi!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.